Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Planer för dagen

Av dante - 6 december 2008 05:51


Nu när jag ändå är uppe tidigt, tidigare än granntanten som är uppe tidigt,  kan jag lika gärna planera dagen också. Men jag tror nog att det får bli en liten vilostund i sängen under dagen också annars lär jag somna klockan 17 i eftermiddag. Idag är iallafall tanken att jag ska


  • till apoteket (jävla nästäppa och förskylning)
  • handla mat (jag vill ha tips på bra kvällsmat!)
  • långpromenad med Hunden
  • diska/dammsuga
  • höra av mig till min vän Glada H.
  • knåpa ihop en adventsljusstake

Sen har jag inte planerat mer. Lika bra det för med en mage i vägen, en töffig Elvisp, förskylning, huvudvärk och lite sömn så lär jag nog vara lite slö idag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

bdmc

6 december 2008 08:55

Här går man in i din blogg för att säga till dig att gå upp...så har du varit uppe i flera timmar...
Lea "springer" runt i sin läragåstol och har just nu hittat en gardin man kan smaka på. Allt ska man ju ha i munnen!!
hon somnade inte förrän 24 igår så hon sov till 8 imorse! vilken lyx! och åt bara bara en flaska välling vid 4. det kan man kalla en bra natt med en 6 månadersbaby som brukar vilja ha nappen typ 1 gång i timmen!
Idag ska vi på barndop!! skoj...

 
Ingen bild

Dante

6 december 2008 09:03

Jäkla, är hon redan 6 månader?! Tiden går så fort, det finns nog en anledning till att "alla" säger att man ska ta vara på tiden ;-)

 
Ingen bild

bdmc

6 december 2008 09:11

KAN INTE FIBULA HÖRA AV SIG!!! jepp lea blir 6 månader den 11 dec. visst går tiden fort. men jag tycker faktiskt man hinner med. varje ålder har verkligen sin tjusning...! men visst ska man ta vara på tiden....ge dom mycket kärlek så de blir trygga i sig själva...!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se