Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Så cool!

Av dante - 7 december 2008 10:50

  • "Ett tryck med den klassiska Stones tungan. Kommer med en schysst påse till. Bodyn ser nästan ut som om den är vänd ut och in eftersom sömmarna är så tydliga. Bodyn ska ge intrycket av att vara använd och lite urtvättad. Bodyn har knäppning i grenen."
Stones Diamante Black

 Titta vad jag hittade här!

Visst är den cool! Det är kanske inte det första plagget man köper innan man vet hur stor/liten bebisen är men när bebis väl kommit så borde alla bebisar ha en sådan body!


 
ANNONS
 
Ingen bild

bdmc

7 december 2008 12:50

Ja det finns så mycket fint till dom små. hade kunnat shoppa hur mycket som helst!!! tur man inte är miljonär. för då hade vårt barn badad i kläder. men i början är det bra att ha lite kläder. vår lilla buse kräkte ju jättemycket så vi bytte ju kläder typ 3-4 gånger per dag!

 
Ingen bild

Dante

7 december 2008 13:03

Det är just det som är så svårt att veta, hur mycket kläder man behöver. Vad bör man satsa på för kläder tycker du?

 
stort och smått

stort och smått

7 december 2008 20:07

Verkligen cool tröja!!!

Tack för kommentaren om mitt vardagsrum! : )

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se