Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Lösgodis

Av dante - 7 december 2008 19:44


Nu har jag och Elvispen sockerkick efter allt lösgodis jag fått i mig tack vare den Blivande Pappan som var och handlade.


Dessutom fick Elvispen hicka. Lille vän, han har hicka jätteofta. Varje gång han hicka så hoppar det i rumpan på mig...  

 
ANNONS
 
Ingen bild

bdmc

7 december 2008 21:26

Bodys i massor!!! går inte alls lika mycket byxor som bodysar! nej men får man ett kräkbarn behövs det. man orkar inte tvätta varje dag i början. men ställ in dig på att bli ett tvättfreak... här tvättas det något dagligen typ.... torktumlaren är vårt bästa köp sen lea föddes! vi orkade inte ha tvätt hängandes överallt....!

och lea hickade supermycket i min mage och hon hickade lika mycket efter att hon föddes. hade jämt hicka stackars. nu är det bättre som tur är.... hela lea hoppade ju när hon hickade.

 
Ingen bild

Dante

7 december 2008 21:48

jag tror han har två bodysar och en pyjamas i storlek 50, resten är 56... Men hur ofta bajsar de ner sig då? Eller det är mer sällan kanske, för jag inbillar mig att byxor blir nerbajsade.

 
Ingen bild

bdmc

7 december 2008 21:56

jag måste säga att lea har inte bajsat ner sig så många gånger. inte en enda gång de första månaderna. nu den sista månaden har det hänt ett antal gånger. antar att det beror på att hon äter mer vanlig mat... kan oxå bero på blöjorna. men inte i vårt fall .har testat ett annat märke men det hände ändå.
vad har ni tänkt använda för blöjor?? lea kan inte ha pampers. dom får hon utslag av. vi använder huggies...dom är verkligen kanon. dom kan jag rekommendera. inte de dyraste blöjorna heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se