Alla inlägg under december 2008

Av dante - 28 december 2008 20:44


Imorgon ska jag till barnmorskan. Vi ska, sa hon, skriva en sammanfattning över mina tankar och önskemål inför förlossningen. Tyvärr kan den Blivande Pappan inte följa med imorgon men han vet vad jag vill/önskar så egentligen blir det nog imorgon mest att få ner allt i journalen. Vi har, jag och den Blivande Pappan, pratat mycket om förlossningen och gjorde också så vid förra barnmorskebesöket och då var han med. Jag tror han har koll. (Hoppas jag...)

 

Jag känner mig hyfsat lugn inför förlossningen. Nervös och orolig visserligen, men inte rädd. Jag tror det ska bli en häftig upplevelse. Jag hoppas det iallafall och har den inställningen. 


 

Av dante - 28 december 2008 10:12


Nu när alla minderåriga leker med raketer till höger och vänster på kvällarna så får våra promenader förläggas på förmiddagen. Hunden är egentligen inte så förbannat rädd, men blir lite nervös när det skjuts mycket. Och tyvärr finns det ett gäng snörungar som borde ha en lusing eller två eftersom de gärna skjuter för att skrämma bland annat hundar. För att undvika läskigheter för Hunden går vi således på förmiddagen när snörungarna är lata och sover. 


Idag är det kallt och rått ute, men ändå skönt. Jag tog ett par foto som kommer under dagen.

Av dante - 27 december 2008 23:58


Idag såg jag mig själv i profil i spegeln. Jag är ju helt avlång med min mage! Den har vuxit jättemycket. Jag har varit enormt dålig med att ta foto på den men imorgon ska vi försöka få tummen ur och föreviga Elvispens boende.


Kanske kommer jag till och med sakna magen sen... Iallafall lite? 

Av dante - 27 december 2008 20:36


Nu kan han snart komma, vår lille Elvisp. Idag har vi ställt ordning skötbordet och jag märker hur jag funderar och klurar på var allt ska placeras. Vilket vill jag ha närmast? Vad kommer användast mest? Jag uppför mig som om jag har ett av världsproblemen att lösa och tycker att det jag gör, i görandets stund, är oerhört viktigt. Det går nästan så långt att jag känner att det är avgörande för Elvispen huruvida blöjorna eller rumppudret ligger i den högra korgen under skötbordet. 


Jag tror Elvipen ger fan i vilket. Är det detta fenomen som kallas att "boa"? Just nu anser jag (nåja... det är en sanning med modifikation för jag är faktiskt inte helt mentalt störd) det vara oerhört viktigt att placera saker och ting på sin rätta plats på skötbordet. Mycket energi har ikväll gått åt till att fundera ut på exakt var allt har sin rätta plats...


Mmm.. lite störd är jag kanske. Eller bara jävligt gravid?

Av dante - 27 december 2008 10:13


Påslakan till vagn kom jag på att vi inte har. Egentligen är det väl inget nödvändigt ont men jag tycker det ser mysigt ut med en nerbäddad, tjock bebis i vagn. Det ser skönare ut med påslakan än med filt. Dessutom kan det vara jävligt rått ute här i Skåne om det vill sig illa och då måste ju Elvispen sova skönt i vagnen. 


Vi fick en gammal åkpåse av min pappa som jag haft när jag var liten. En brun brio-åkpåse och vagnen vi köpte är ju en Brio, och brun. Otroligt passande. Så skulle det bli en ny istid i skåne så kan vi alltid stoppa Elvispen i åkpåsen också.


Så idag är alltså planen att köra och köpa ett påslakanset till vagnen. 

Av dante - 26 december 2008 17:17


Vi har till och med handlat till Elvispen Biltema idag. Vi kom på att det skulle vara smidigt med en badbalja och hittade en billig och bra (?) på Biltema för 99 kronor. 


Visa stor bild Visa stor bild

När vi var på väg till kassan hittade jag även raggatärningar och tyckte det skulle vara coolt till vagnen. Det blev ett par gröna. 


Av dante - 26 december 2008 17:04


Idag har vi shoppat för våra julklappspengar. Vi har gjort riktigt bra affärer idag tycker jag. Vi har bland annat handlat detta till Elvispen:




















Alla ovan är inköpta på Lindex. Däremot blev jag allt lite sur när priserna i den fysiska butiken inte helt stämde överens med priserna i onlinebutiken. Det var samma kläder, samma märke och samma rea-kampanj i affären som på nätet, ändå var det olika priser på vissa kläder. Vi köpte storlek 50 bara för jag upptäckte att vi hade knappt något i den storleken.


På Åhléns hittade vi vanliga vita bomulsbyxor med fot för bara 59.90:- Som hittat! Köpte två par, ett par i storlek 50 och par i 56. 

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards