Alla inlägg under januari 2009

Av dante - 5 januari 2009 19:05

Satt och tittade på gamla foto och hittade bilder på min käre gamle Ducce Monster. Ibland ångrar jag att jag sålde henne (ja, klart det är en hon!) men alla i bekantskapsskretsen sålde sin så till slut gjorde jag detsamma. 

 

Det kommer med all sannolikhet att bli en ny hoj för min del, men vilken vet jag ännu inte. Duccen är dock jävligt kul att köra så jag har inte helt släppt tanken på att det kan bli en sån till framöver.
Av dante - 5 januari 2009 18:32


Förvärkarna har hållt i sig hela dagen men det kommer inte så ofta. Den senaste timmen har de dock ökat så vi får väl se var det bär hän denna gång.


Visserligen gör de ont men jag förväntar mig att de ska göra betydligt mycket mer ont än de gör nu. Man ska väl typ nästintill svimma och hallucinera vid varje värk när det är på riktigt? 



Av dante - 5 januari 2009 10:06


Nu börjar jag faktiskt tycka synd om den Blivande Pappan. I över två veckor har han varit ordentligt förskyld och det börjar ta på hans krafter. Han till och med vaknar av sina nysattacker!


Det är alltså inte en liten sketen halvdan förskylning utan ordentligt.

Har någon vänlig själ något bra gammalt husmorstips som kan hjälpa eller lindra? 


Av dante - 5 januari 2009 09:37


Relativt nyvaken och pigg vilket är skönt. Vaknade av en ond förvärk och sitter med nåt som kan liknas vid mensvärk. Är väl bättre att det tar i och  händer nåt än att gå så här i många veckor till med lite förvärkar här och där och en lite mensvärk helt sporadiskt? 


Ghaa. Vi får väl se hur det utvecklar sig under dagen.

Av dante - 4 januari 2009 18:23


Fortfarande lika trött. Trött men vid gott humör så det är ju alltid något. Kaminen är tänd, Hunden nykissad och mitt onda huvud har fått en panodil. Det blir fortsatt vila ikväll. Inte ens en promenad kommer det bli vilket mest beror på att det är blankis på gatorna här och jag vågar mig inte ut då ifall jag skulle göra en asfaltsinspektion (det har nämligen hänt förr).


(Fibula skrev i kommentaren i mitt förra inlägg att oro i kroppen är ett tecken på att nånting är på gång. Nu blev jag ännu mera nervös!)

Av dante - 4 januari 2009 15:08


Otroligt matt och orkeslös idag! Igår härjade jag nog på förmycket med besök i stan, fika med kompis, besök hos svärföräldrarna och lite städning och diskning, samt promenad med Hunden. På kvällen fick jag en omgång förvärkar i några timmar och har till råga på allt sovit uselt inatt. Idag är jag så trött!


Det enda jag gjort idag är handlat. Och en liten promenad med Hunden. Sen har jag bara lullat rundor och gjort ingenting. Den Blivande Pappan fixar middag idag, skönt!  Så nu blir det mat och film. Ikväll ska vi elda i kaminen. Fantastiskt skönt!


Dessutom känner jag mig orolig i kroppen, precis som om kroppen vill säga nåt. Jag gissar på att den tycker att jag ska vila. Vila. Och vila. Så det ska jag göra nu. :-)

Av dante - 4 januari 2009 09:39


Igår gick sista och tredje delen av den prisade dokumentären En annan del av verkligheten som jag bloggat mycket om. Jag tycker det är facinerande att se hur andra tänker som inte har (eller iallafall i liten grad) blivit påverkade av vårt västerländska samhälle och tankesätt.

I det tredje avsnittet får männen bland annat göra sig bekanta med snö varpå den ena mannen står med famnen full av snö för att ta med sig hem till ön Tanna där han ska odla snö...

För hur ska han veta att snö är lite jobbigt att odla?


En fantastiskt dokumentärserie som får oss att öppna ögonen och tänka lite längre än till våra inrutade tankesätt. Eller vad du tycker du om serien? 


Faktaruta

Den tredje delen (3:3) kommer troligen ut på Svt:s hemsida under dagen.



Av dante - 4 januari 2009 09:31

Förvärkarna har lugnat sig men jag har sovit lite dåligt inatt. Det var nog bara en lurig övning. Inte lätt att veta när det är på riktigt.


Idag känner jag mig lite mör så det blir en lugn dag i soffan framför kaminen och service från den Blivande Pappan

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards