Direktlänk till inlägg 26 februari 2009

Faderskapsbevis

Av dante - 26 februari 2009 16:30


Elvispen har fått en pappa. En officiell pappa på pappret. Idag skrev vi på faderskapsbeviset och jag valde sambon som pappa till min son


Handläggaren: Vilket personnummer har pappan? 

Jag: 74XXXX-XXXX

H: Då får jag upp NN som namn. Stämmer det? 

J: Ja, det stämmer.

H: Väljer du honom som pappa till din son? 

J: Ehh.. Ja, det gör jag (lite sent att ändra på sig nu ;-) ) 

H: Då skriver jag NN som pappa.


Idag var vi alltså på personligt besök där vi fick garantera att vi bott ihop under tiden Elvispen tillverkades. Sambon fick dessutom skriva under att han accepterade erbjudandet som Elvispens pappa samtidigt som två vittnen hängde honom över axeln för att bevittna att det var just han som skrev under faderskapspapperna.


nu har Elvispen en pappa. På alla sätt och vis.

 
ANNONS
 
Ingen bild

bdmc

26 februari 2009 18:56

ja är det inte barnsligt så säg...!!!

din blogg dungerade inte imorse.... så vi trodde nästan att du i din jakt på att klara en utmaning hade råkat radera hela bloggen.

 
fia0411

fia0411

26 februari 2009 20:56

Blev han glad då sambon? :)
Annars hade man kunnat passa på och ta någon annan, typ Donald Trumph...
Då får man ett fint barnbidrag :)

Rosing var faktiskt ok, det var mest killarna som var pinsamma, ha ha...

http://fia0411.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

27 februari 2009 15:39

Helt otroligt dumt egentligen med det här att skriva på faderskapspapper när man inte är gift...fjantigt helt enkelt!!

http://violett.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se