Alla inlägg under februari 2009

Av dante - 3 februari 2009 09:20

Nu orkar jag ta mig fan snart inte mer!! Hur gör man för att få ut bebisen?! Jag vill inte vänta längre. Jag sa till BM igår att om jag bara får en tid till igångsättning/snitt så kan jag stå ut några dagar till när jag vet att det snart är slut -men nope. Det gick inte.


Det "enda" jag kan göra är att vänta tills imorgon då nästa BM-besök är. Då sätts en tid upp för kontroll i början på nästa vecka. Jag skiter i kontrollen -jag vill ju ha ut Elvispen!! NU! (Nä, jag skiter inte i kontrollen men jag vill hellre att han kommer ut nu).


Jag är så trött! Och frustrerad. 


En vecka över nu.

ANNONS
Av dante - 2 februari 2009 21:17

ANNONS
Av dante - 2 februari 2009 17:23

Ja ha... Inget nytt här. Vi var hos BM på en extra koll men allt är, medicinskt sett, bra med oss. Det är ju skönt. Det viktigaste är ju trots allt att Elvispen mår bra. Jag känner mig fortfarande lika mör och eländig men lite lugnare då jag vet att det iallafall fortfarande är bra med Elvispen.


Nästa BM-besök är på onsdag. Då bokas också ultraljudskoll på sjukhuset om jag forfarande är gravid. Hoppas inte.


Nu ska jag tröstäta. Godis. Massor. 

Av dante - 2 februari 2009 11:03


Nu sitter jag här med förvärkar igen och jag blir så irriterad på dem. De är ju uttröttande! Om det bara hade blivit värre, ondare, tätare så hade jag varit överlycklig men dessa fesna jävla förvärkar är jag så van vid nu att de knappt gör ont alls.


Usch så uppgiven jag känner mig. Jag vill ha Elvispen på utsidan nu!

Av dante - 2 februari 2009 08:37


Jo då, fortfarande gravid. BF + 6 idag. Men nu har jag iaf ringt och lämnat meddelande till vår barnmorska att jag inte orkar mer. Nu väntar jag bara på att hon ska ringa upp... Nu ska han ut!

Av dante - 1 februari 2009 19:24


Vad tycks så långt om setupen för årets SRF?

Något av de mindre kända banden man helst inte ska missa? Vi kommer att åka till festivalen endast på fredagen vilket In Flames har fått styra. I vanliga fall är inget spelschema klart redan men i år har man släppt några klara speldagar vilket vi tackar för.


Jag sätter mitt hopp till att även Volbeat kommer spela på fredagen. 
SRF_Poster09_jan223.jpg

Av dante - 1 februari 2009 19:17

Imorgon ringer jag vår barnmorska. Nu orkar jag inte med att asa runt på Elvispen i många dagar till. Nu vill jag verkligen att han kommer ut.


Idag har jag varit otroligt mör. En promenad med hunden är allt jag gjort idag. Allt jag orkat. Jag har ju bara ont överallt nu och är trött. Jag är så jävla trött på att vara trött. Fötterna känns dessutom svullna och har börjat värka lite dem också, liksom händerna.


Den Blivande Pappan tittade medlidande på mig idag och undrade hur det var

- Allt är skit, men annars är det bra blev mitt svar. Ungeför så känner jag mig idag. 


Elvisp -kan du inte vispa vidare på utsidan nu? 


BF +5

Av dante - 1 februari 2009 09:58

5 juni 2009, Sweden rock... Elvispen ska få vara hos farmor för första gången i några timmar. Mamma och Pappa ska headbanga och dricka fesvarm öl!

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se