Alla inlägg under februari 2009

Av dante - 25 februari 2009 17:47


Idag har Elvispen haft en intensiv dag -intensiv för att vara två och en halv vecka gammal. 


Dagen började med ett bad för Elvispen efter frukost. Han njöt så till den grad att han somnade i badbaljan. Därefter låg han och myste på mage och blev kliad på ryggen av pappa -en favoritsysselsättning har vi märkt.

 

Efter lunch hoppade vi in i bilen och åkte till stan. Vi var iväg i nästan tre timmar och passade på att handla lite smått och gott. Elvispen fick bland annat besöka mamma och pappas favorit-fiskaffär där vi handlade fiskar, akvarieväxt och käk till fiskarna. Elvispen sov. Och sov. Och sov. Han vaknade inte förrän vi kom hem igen och det var dags för hans middagsmål. 


Vid ett tillfälle trodde vi han skulle vakna när han öppnade ett öga, rynkade pannan och gjorde en grimas med munnen  men tyckte väl att det var så tradigt att vara på äventyr så han somnade om igen...


Elvispens äventyr bestod för hans del mest i att sova. Det var det äventyret. 

ANNONS
Av dante - 24 februari 2009 21:42


Jag har nu två gånger försökt beställa bland annat detta set hos Halens men varje gång jag går till kassan för att genomföra köpet så finns ingen kontakt med sidan så beställningen går inte att genomföra (phu vilken mening...).


Irriterande! Nytt försök följer.

ANNONS
Av dante - 24 februari 2009 21:39


Imorgon ska jag anta utmaningen jag fick från Monica. Tiden har inte räckt till idag och nu är planen att se en film innan Elvispen ska ha sista maten inför natten.


Bättre sent än aldrig...

BVC

Av dante - 24 februari 2009 21:25


Idag var vi på besök på BVC. Elvispen är nu uppe i en vikt av 3960 (födelsevikt: 3800) och har växt en halv centimeter under sina två levnadsveckor.


Idag kissade han inte ner varken vågen eller väggarna på BVC så han gör framsteg även på den fronten.


Vi fick rådet att prova magdroppar till honom eftersom han ibland har ont i magen. Dock fiser han varje dag och har massa bubbel i magen. Vi börjar med att prova Semper magdroppar. Någon som har erfarenhet av dessa? Nästa steg blir minifom om dropparna inte hjälper. Lille Fisplutten. Hoppas det ska hjälpa honom att fisa mindre och lättare.Av dante - 24 februari 2009 09:01


Fullt upp hela dagen igår, dessutom hade Elvispen nog ont i magen på kvällen för han skrek så hemskt och fes om vartannat. Inatt har han varit lite pipig, men inte skrikigt men resultatet blir ändå att vi sovit illa.


Idag ska vi till bvc. Jag ska passa på att fråga om hans fisar. Kanske kan han få såna där droppar som ska hjälpa mot sånt?

 http://www.lj.se/info_files/infosida32545/bvc.gif

Av dante - 23 februari 2009 10:00

 Alltså, fan också!! Jag har blivit utmanad av Monica och har nu tre gånger skrivit alla mina svar i ett inlägg. Men så kommer problemet... På sista frågan skall man utmana fyra andra bloggare och givetvis länkar man till dessa bloggar. Här uppstår mitt problem.


Varenda gång jag ska in på bloggen jag ska länka till så i rena farten öppnar jag denna i samma fönster där jag har min egen blogg istället för att öppna den i en ny flik. Resultatet blir att alla mina svar givetvis försvinner. Det är ju märkligt att jag alltid gör samma misstag! 


Nytt försök följer under dagen för avsikten är att vara med i utmaningen. :)

Av dante - 21 februari 2009 22:57

http://alexiiius.blogg.se/images/2008/jonas_39741_0_368_13283w_1202416203_11063691.jpg
 

Jag gillar Jonas Gardell och hans blogg. Jag finner han ganska rolig, vältalig och sympatisk.

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se