Alla inlägg under februari 2009

Av dante - 13 februari 2009 09:40


Den nyblivne Pappan sover. Elvispen sover. Jag är nysketen, nyäten, nysminkad och nytvättad.


Inatt sov jag. Det gjorde inte den nyblivne Pappan och Elvispen. Elvispen tvärvägrade att sova trots blöjbyte, klädbyte, käk, 35 olika sovställningar och diverse gymnastiska övningar. Den nyblivne Pappan var tapper. Vid 03 gav han upp och gav Elvispen till mig som somnade på 10 minuter och sov till 06 för att få mer käk. Sen sov vi vidare till 08, Elvispen och jag.


Den nyblvne Pappan har jag gett sovmorgon. Det är han värd!


 .

 ANNONS
Av dante - 12 februari 2009 20:57


Jag märker att jag sitter mindre och mindre vid datorn, och som en naturlig följd av detta -även bloggen.

http://i175.photobucket.com/albums/w136/fordgal1/12.jpg

Jag har upptäckt att jag bölar* åt det mesta just nu som rör Elvispen.

Det började med att jag bölade bara av tanken på PKU-provet (blodprov från handryggen) som skulle tas på sonen idag på sjukhuset. Sen bölade jag för att jag kom på att någon någongång kanske kommer säga nåt dumt till honom. Sen bölade jag för att han är så söt. Sen bölade jag för att jag tyckte han såg så oskyldig och försvarslös ut...


Jag bölar åt det mesta.

 

Undra när jag ska bli redig igen? 


(* Böla = gråta/vara ledsen)


.

ANNONS
Av dante - 12 februari 2009 11:12Att bebisnaglar kan vara så mjuka att de böjer sig men ändå riva upp blödande rivsår är fan lika märkligt som att humlor kan flyga...


 .

 Av dante - 12 februari 2009 10:48


Idag ska vi till sjukhuset med lille sonen. Egentligen skulle vi det igår men pga vädret flyttade vi fram det till idag. Det ska göras hörseltest, samt tas ett blodprov. Jag tycker det är skitläskigt! Han kommer ju bli jätteledsen och jag kommer känna mig som världens sämsta mamma. Usch.. Jag tror jag väntar utanför så får sambon gå in med honom.


Natten har varit alldeles perfekt med tanke på att Elvispen bara är fyra dagar gammal. Vi la oss vid 01 efter att han käkat. Började gny vid 04, åt och fick ny blöja helt smärtfritt. Somnade om med en gång. Vaknade sedan kl 08 och fick mat igen. Vi sov alltså i 7 timmar (!) med ett uppehåll på ca 15 minuter. Det kan väl inte vara annat är bra? :-)


.


 

Ost

Av dante - 11 februari 2009 20:51


Frånsett rödvin så har jag saknat  roquefort-ost under graviditeten. Och då menar jag saknat! Idag handlade den nyblivna Pappan hem just exakt denna sorts ost till mig. Jag har nu ätit fyra mackor med roquefort på. Så himmelskt gott.
 


Av dante - 11 februari 2009 18:55


Trött på tradiga disklasor? Dessa hittade jag på rusta för ett tag sen:


Av dante - 11 februari 2009 08:01

Igår kväll låg jag och vår nyanlände Elvisp i soffan och hade det mysigt medan sambon passade upp oss. Plötsligt slår det mig: Vi har fått ett barn! Jävla så tårarna rann. Han är så fin och jag är så stolt över honom.

Nu på morgonen vaknade vi till världens snöstorm (jag älskar snöstormar skall tilläggas!) och jag och den lille står och tittar ut och jag känner mig bara glad och det passar så bra -han kom som det bästa vi kunde få, och han tog med sig en snöstorm till mamma

Nu ligger han och sover nöjd i vagnen efter lite käk och ny blöja. Natten har spenderats mellan mamma och pappa i sängen. Idag ska vi på återbesök på sjukhuset vilket inte känns så lockande med tanke på vädret och tre mil att köra enkel resa.

ÅterkommerAv dante - 10 februari 2009 15:47


Nu är han här, Elvispen!!

Vilken jävla pärs! Det gör jag inte om även om resultatet är otroligt. Han föddes den 9/2 kl 03 på natten med en bra matchvikt på 3800gr och en ståtlig längd på 51 cm (nåja, när han inte kura ihop sig som en groda).


Jag har nu varit hemma i knappt två timmar och det är så skönt att komma hem. Den stolte Pappan dammsuger i skrivandets stund och passar samtidigt upp mig och lille Elvispen.


En  hårdrockare är född!


Fortsättning förljer...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se