Alla inlägg under april 2009

Av dante - 20 april 2009 22:46


Idag har Elvispen sovit ute medan Pappa Elvisp invigde den nya högtryckstvätten och spolade av plattgången samt altanen (jösses så rent det blev!). Jag asade fram ett gammal myggnät som är till för att hängas för ytterdörren och klädde in vagnen med nätet. Såg lite töffigt ut men fullt funktionellt.


På eftermiddagen besökte vi Farmor- och Farfar Elvisp. Det blev han trött av. Och gnällig. Han verkar tycka det är jobbigt med alla intryck när många pratar och vill vara sociala med honom. Och när jag upplever att Elvispen tycker det är jobbigt tycker även jag det är jobbigt. Jag vet inte om det är en normal reaktion av mig men jag anser mig inte vara överbeskyddande. Däremot vill jag hela tiden vara noga med att reagera och agera utifrån Elvispens behov och det kan väl inte vara fel? ANNONS
Av dante - 20 april 2009 22:33


Här kommer några (nåja -de flesta) av de kläderna jag beställde idag från Lindex. Jag tyckte det blev riktigt bra med 13 plagg för endast 598:- (några av plaggen saknas i bilderna). Fan vad stolt jag känner mig nu för att jag för ovanlighetens skull lyckades skrapa ihop så mycket matchande.Som jag skrev i föregåernde inlägg så kom jag över några koder som gav rabatt. Passa på idag för rabatten som ger 25% på hela köpet gäller bara till idag! 

ANNONS
Av dante - 20 april 2009 14:1213 plagg till Elvispen för 598:- riksdaler får väl sagas vara ganska bra? Jag har shoppat loss lite på Lindex eftersom jag hittade lite erbjudandekoder varav den ena går ut idag. Här är koderna, passa på (jag utnyttjade alla tre samtidigt och det gick igenom!). 


30% på ett valfritt babyplagg. Kod B31001

25% på valfritt barnplagg rabatt Kod: F12000

25% på ett helt köp Kod: LC09160


Bilder på det jag beställde kommer senare idag. Nu, solen!

Av dante - 19 april 2009 20:39


Dåligt samvete har jag drabbats av. Jag måste ju vara lite solidarisk och civiliserad och lägga in lite länkar till andra bloggar här på min blogg. Jag har varit urkass på det där men det ska erkännas att jag inte förrän nu nyligen upptäckte hur fasen man gör för att lägga till länkarna. Det är ju jätteenkelt men det fattade ju inte jag förrän jag fattade att det var det -jätteenkelt...


Ibland är jag inte snabb. 

Av dante - 19 april 2009 20:25


För många år sedan fick jag ett fotbad av Pappa Elvisp (Hrm.. jag fattade piken) och idag kom jag på att jag hade just ett fotbad. Fotbadet ger både massage och bubblar så det är riktigt skönt att bada tassarna.


Nu är mina fötter lena som en barnrumpa och fått flickiga röda naglar.  Annat var det innan fotbadet men de detaljerna skippar vi va? 

Av dante - 19 april 2009 00:59

http://www.naturkompis.se/wp-content/gallery/naturkompis/4155vegetablebarbeque.jpg

Elvispen har varit på grillfest. Han var social och "pratade" och skrattade och charmade alla. Nu är vi hemma sen en timme tillbaka och liten Elvisp sover gott. Nu är det dags för Mamma Elvisp och Pappa Elvisp att slå röven i ejderdunen och sova vi också.


G´natt

Av dante - 17 april 2009 19:14


Ugnen luktade otvättad gammal eksemskadad hund, nu luktar den kemikalier.

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se