Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

TVÅ!

Av dante - 13 maj 2009 16:23

Det gick ju snabbt och smärtfritt med vaccinationssprutan. Jag hann inte ens börja böla för precis när jag skulle detta var det klart.


Tills bvc-sköterskan tog fram spruta nummer två... Då blev jag så förvånad att jag glömde böla för det.


Elvispen däremot blev ledsen så han fick en röd leksaksfisk av bvc-tanten men den kastade han iväg samtidigt som han gav ifrån sig ett jävla vrål. Men han Pappa Eilvisp lugnade sonen snabbt så det blev inte så dramatiskt som jag målat upp.

 
ANNONS
 
Monica

Monica

13 maj 2009 17:12

Det var väl skönt att första sprutan gick så bra.Klart att det sticker till så jag förstår Elvispens reaktion.

Ha det så bra hela familjen Elvisp!

http://violett.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

13 maj 2009 20:06

Skönt att det gick bra!
kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

14 maj 2009 07:52

Blev tårögd när jag läste dina fina kommentarer. Tack!!!
Skönt att det gick så bra med sprutan. Hoppas febern håller sig borta också.

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se