Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Romantiska vi

Av dante - 29 maj 2009 20:30

 En sen vårkväll såg Pappa Elvsip ett stjärnfall. Det var då han önskade sig en Elvisp. En sen feburarinatt kom en Elvisp. 


Min arm

 


Pappa Elvisps arm

 
ANNONS
 
Paula

Paula

29 maj 2009 21:17

Men så pluttinuttiga ni är då. *avis* :)

Blir ju dock nyfiken på resten av tatueringarna. Vill också ha mer tatuering. Ha en trevlig kväll med ölen och städandet.

http://lso.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

30 maj 2009 08:47

Så oerhört fint och symboliskt! Det gillade jag!
Tack för dina jätte fina kommentarer, som fick tårarna att rinna. Hmm...ja, inte den om tantvarningen då för den fnissade jag iofs lite åt;-)
Förhoppningsvis kommer jag inte behöva vänta särskilt länge på undersökningarna. Remisserna skickas till ställen med korta väntetider. Du har rätt i att det är skönare när nu jag berättat för mina nära. Det känns tryggt på ngt sätt.
Sköt om dig och ha en skön lördag. Och du - tack för att du finns där ute och stöttar mig!
Kram!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

31 maj 2009 11:43

Jag vill oxå ser fler tatueringar!!

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se