Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Söndag

Av dante - 31 maj 2009 09:20

http://qvinna1969.files.wordpress.com/2009/05/zebra-1.jpg

Idag är det minst lika varmt som igår så idag är planen en promenad till affären nu på förmiddagen och sen beök hos farmor och farfar-Elvisp i eftermiddag.


Jag ska shoppa brun-utan-sol idag. Jag är ju så blek att jag nästan är genomskinlig. Tänkte ge BUS en chans till. Första gången jag provade använde jag en spray. Sambon sprayade mig. Dagen efter var jag bokstavligt talat randig. Han fick inte hjälpa mig fler gånger. Andra gången jag provade luktade BUSen kemikalier. Nu ska jag göra ett tredje försök. Uppdatering följer (kan bli spännande detta...)

 
ANNONS
 
Mia

Mia

31 maj 2009 09:50

Haha, kolla min blogg...

Kram Mia

http://assar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mia

31 maj 2009 10:07

Ska kolla om märket står i tidningen. *återkommer* Ja, det blev faktiskt riktigt jämt och bra, är postitivt överraskad. Men man får nog ha lite tålamod om man ska använda servetterna.

Ha en bra dag! :-)
/Mia

 
Truddelutt

Truddelutt

31 maj 2009 11:36

Hihi, men det är väl inte alla som har en randig "solbränna" ;)

Kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se