Alla inlägg under maj 2009

Av dante - 22 maj 2009 20:58


Jag träffade en farbror, ca 60 år, på ICA häromdagen. Han började fråga mig om barnvagnen. Min första tanke var att antingen är han

  • onykter
  • knarkad
  • bakom flötet
Jag svarade och fann mig själv prata vidare med denna tatuerade och solbräde farbror. Han var enormt rolig och jag skrattade högt flera gånger åt honom (vilket jag gör väldigt sällan ska tilläggas).

Sen slog det mig. Fan vad fördomsfull jag är! Och varför är inte fler som han?! varför går vi omkring surmulna och stirra envist framför oss, rädda att möta någon annans blick? (Jag vet, jag generaliserar). Jag önskar fler var som ICA-farbrorn. Och jag önskar att jag inte var så jävla trångsynt och fördomsfull!

ANNONS
Av dante - 22 maj 2009 20:10


Imorgon ska Elvispen vara hos farmor själv några timmar. Vi ska öva barnvakt. Jag tror jag behöver det mer än både Elvispen och farmor. Det känns jätteläskigt. Är jag normal?


SRF närmar sig och nu börjar jag se fram emot det mer än innan, med tanke på att Elvispen den dagen ska vara hos farmor. Vi hämtar dock hem honom på natten. 
ANNONS
Av dante - 22 maj 2009 18:54


Jag har beställt tid hos frisören. Eller frisörerna. Velig som jag är så har jag bokat två tider hos två olika frisörer. Jag ska bli blond igen. 


Egentligen har jag inget bra argument till varför jag bokat dubbelt. Jag får fundera på det...

Av dante - 22 maj 2009 18:47

 
En perfekt dag har jag haft idag! Det började gentligen med att Elvispen sov hela (!) natten, utan uppvak för mat. När jag vaknade klockan 07 blev jag rent förskräckt och undrade om ungen levde -det gjorde han tack och lov. Sov så sött som bara ett spädbarn kan.
 
I förmiddags körde jag och Hunden och handlade lite, mat och vin bland annat. (Folk var desperata -det var kö utanför systemet innan de ens öppnat idag. Jag ville inte vara desperat utan körde först till affären.)
 
Därefter lagade jag och Pappa Elvisp lunch innan han åkte till jobbet. Trötta efter maten som jag och Elvispen blev så vilade vi en timme. Därefter var vi ute i regn och sol med en kompis på en lång promenad. Väl hemma igen duschade Elvispen samtidigt som han övade nya ljud. Därefter mat för Elvispen och sedan för mig.
 
Nu har jag precis kommit in igen efter att ha suttit en stund på trappan med ett glas vin och studerat vår fina syrenbuske som står i full blom.
 
 

Av dante - 22 maj 2009 11:54


Det blev inte mycket till åska igår. Jag som trodde det skulle komma ett sjuhelvetes oväder innan sambon kom hem. Jag ringde till och med till honom på jobbet och undrade om han inte kunde komma hem tidigare. Det kunde han inte. Men så blev det heller ingen direkt åska här så det var ju tur att han höll sig kvar på jobbet.

Av dante - 21 maj 2009 21:50


Ser ut som åskan i nuläget vänder österut och missa norra skåne... Snart är sambon hemma så då kan åskan komma om den vill.


UPPDATERAT 22.45

Muller på avstånd är allt jag hört. Det verkar missa. 


Av dante - 21 maj 2009 21:18


Nu närmar det sig ett åskoväder!


Som jag skrev tidigare har jag endast två ynka önskemål när det gäller åska. Nu är jag lite nervös. Det är nog lätt att räkna ut varför.

Av dante - 20 maj 2009 19:02

http://www.brollopssiten.se/images/iStock_000003178361XSmall.jpg

Vi har fått tag i ett partytält att låna till Elvispens namnfest! Fan vad glad jag blev när Pappa Elvisp ringde och berättade. Nu är det inte längre någon katastrof om det skulle regna men vi hoppas givetvis att det blir strålande sol!


Vad tror ni om att fylla tältet med blå ballonger?

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se