Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Midsommar

Av dante - 20 juni 2009 00:06

Hemma efter midsommarfirandet. Jag och pappa elvisp sitter vid varsin dator (-jo, vi har ett helt datorrum...) och Elvspen sover gott. Vi har varit hos Elvispens morfar där även diverse släktingar befann sig.


Elvispen blev hungrig och skulle käka men vansinnig blev han och inget funkade -tills gammelfarmor sa att han kanske ville ha "riktig" mat. Så vi provade med den medhavada bebisgröten (som var planerad att äta senare på kvällen) och jösses som han åt!


Så gröten rök tidigt på kvällen men Elvispen blev mätt och nöjd.


Och jo, en nubbe till maten blev det och en öl. Nu ska jag och Pappa Elvisp ha en varsin liten rackarbajsare av det godaste som går att dricka -sen blir det loppelådan. 
ANNONS
 
carri

carri

20 juni 2009 08:29

Glada midsommar hälsningar !

Ja du ser vad fort det går, när som helst så vill han ha köttbullar med mos...

Ha en riktigt fortsatt trevlig helg !

http://livsvingar

 
Mia

Mia

22 juni 2009 13:54

Baily´s- finns banne mig inget godare!! Min favorit! :-)

http://ögat ser-assar...m.m

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se