Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Avancerad kurragömma

Av dante - 20 juni 2009 20:10


Elvispen har nu avancerat i fråga om att roa sig själv (och oss). Han har utvecklat sin kurragömmalek genom att nu upptäckt att han också kan dra bort filten från ansiktet. Och varje gång han gör detta skrattar han högt åt sig själv och tycker det hela är fantastiskt roligt. 
ANNONS
 
Kvasthilda

Kvasthilda

21 juni 2009 11:46

gu' vad det är kul när ungar hittar små saker i livet. Underbart. Tänk att kurragömma är så fantastiskt roligt!

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

21 juni 2009 19:37

Så underbart att följa en liten människa på hans stora äventyr - livet! Man tröttnar aldrig. Min "lille" är stor nu, men fortfarande är det spännande att följa honom.
Hoppas helgen varit bra!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

22 juni 2009 08:44

Härligt att kunna roa sig själv med en sådan enkel grej. :D

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se