Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Tejp och hav

Av dante - 25 juni 2009 23:07

 

Alla bordsdekorationerna är klara. Jag hittade dubbelhäftande tejp som jag fäste Se hela bildenblommorna och bladen med. Sen kom jag på att det blir ju skitbra att fästa dukarna ute med samma tejp. Jävla snille den där uppfinnaren av dubbeltejpen!


I eftermiddag har Farmor Elvisp varit här och assisterat mig vid planeringen inför festen. Det gick dubbelt så fort att göra allt när Farmor röjde rundor i trädgården med Elvispen och Hunden och jag kunde koncenterar mig på annat.


Imorgon ska vi till havet och hämta havsvatten. Vi ska till den plats där vi spred min mammas aska. Elvispen ska få plaska i havsvattnet under namnfesten. På så sätt är ju även Mormor Elvisp med oss, även om hon inte syns. 
ANNONS
 
Lycke

Lycke

26 juni 2009 00:47

Fint att mormor elvisp får vara med också!!! Jag flashade mina vita idag på stranden och nu är de signalröda istället...

Kramis Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

26 juni 2009 11:25

Åh va fint!!! Blev ju nästan lite rörd här.

Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se