Direktlänk till inlägg 27 juni 2009

Namnfesten

Av dante - 27 juni 2009 22:33

Elvispens namnfest blev riktigt lyckad och vi har fått så mycket beröm att jag knappt tror det är sant. Imorgon får ni veta mer. Tills dess tänkte jag bjuda på av de hälsningar som alla fick till uppgift att skriva till Elvispen och som ska sparas i hans dopbok.


Nu är du nog lite äldre än när vi skrev detta. Just nu är du liten och söt och ler bara man ser på dig. När du läser detta är du på god väg att bli en stor kille och vi hoppas för din skull att du blir snyggare än din far :) Lycka till i livet!


När man är barn längtar man till man blir vuxen. När man väl blivit vuxen längtar man tillbaks till barndomen. ta vara på barnet inom dig, hela livet.


Bästa glassen, Magnum glass.


Jag ska lära dig skruva sönder pappas saker med insexnyckel.


Keep up rocking dude


Som farmor älskar jag dig jättemycket.


Alla skrev en hälsning. De minsta ritade.  Det var en riktigt bra idé känner vi i efterhand att alla fick skriva en hälsning till Elvispen. Alla skrev så fint och jag kan läsa det små hälsningarna om och om igen.

 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

28 juni 2009 10:21

Kul idé med hälsningar. Och vilka underbara hälsningar sen!

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se