Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Citat från namnfesten

Av dante - 28 juni 2009 21:31

Elvispens kusin, 4 år, hjälper oss att öppna presenter. Jag frågar om hon kan läsa vad som står på ett kort

- Naaaj. Jag kan inte läsa. Men snart kan jag!! *stolt*


En ballong går sönder med en rejäl smäll.

- Vem fan var det?! Det var iallafall inte min urinblåsa!


Elvispens nästkusin, 1,5 år, möter Hunden i hallen

- WHAA! JUNDEN MAMMA! *springer på motsatt håll*


Pappa Elvispen byter blöja och Elvispens kusin, 4år, titta på.

- Oj! Vilken liten snoppe han har! Men den blir nog större sen!


Pappa Elvisp blandar gröt till Elvispen. Samma kusin tittar på och får smaka gröten. Pappa Elvisp frågar om det är gott.

- Ganska äckligt!


Prisutdelning av tipspromenaden. Vi hade åtta frågor.

Jag: Det var ingen som hade alla rätt men det var tre som hade sex

Gammelfarfar: höhöhö... Var då? Bakom det gamla trädet?

Jag: Det kanske du kan svara på för du var en av dem!

Gammelfarfar: HÖHÖHÖ jaså? HÖHÖHÖ *går skrattande iväg innan han fattar att han var en av vinnarna* 
ANNONS
 
Ida

Ida

29 juni 2009 00:53

sv: njaa. inte reklam tror jag. De har satt upp massa bilder och texter om kärlek i solna centrum.. tyckte denna va fin! :)

http://fixit.blogg.se

 
bambi

bambi

29 juni 2009 11:14

Haha... vilka roliga citat!

Ja, varje förlossning och graviditet är evrkligen unik och det är nog som du säger att det är därför det är så intressant att läsa om andras.

http://bambi.blogg.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

1 juli 2009 14:43

Hahahahaaaaaa! Ungar o gamlingar :-))

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se