Alla inlägg under juli 2009

Av dante - 19 juli 2009 09:28

Idag chockade jag både mig själv, Hunden och Elvispen med att gå upp 7:30 och ta Hunden på en morgonpromenad. Hunden var lagom förvirrad och fattade först inte vad fan hon skulle ha koppel på sig i denna arla morgontimme.


Det var lugnt och stilla ute och det var bara jag och en avdankad alkis som var ute och lommade rundor.


Hunden vilar nu nöjt i soffan, Elvispen diskuterar livets väsentligheter med en rosa elefant, Pappa Elvisp sover efter nattpasset och jag sitter och klurar på om inte jag och Elvispen ska ta en lång förmiddagspromenad.

ANNONS
Av dante - 18 juli 2009 10:37


Iiisch vad det åskade inatt! Jag var vaken i nästan två timmar innan det lugnat sig och jag kunde somna om, sen sov jag och Elvispen till 9.30


När jag läser tidiningen nu på förmiddagen så ser jag att två hus började brinna inatt efter att åskan varit onödog och träffat dessa. På sambons jobb blev det översvämning efter skyfallet som kom med åskan.


Nu åskar det igen. Men det gör inget. Åska på dagen är så mycket bättre än nattåska. Dessutom är Pappa Elvisp hemma. Han sover visserligen efter nattpasset man han är hemma.


ANNONS
Av dante - 18 juli 2009 05:37

Jag sitter uppkrupen i sängen med min laptop och har lite ont i magregionen. Pappa Elvisp jobbar och klart som fan blir det åska då!


Jag hatar åska på natten och när jag är hemma själv. Som tur är har inte Elvispen vaknat ännu trots att det smäller på ganska bra här.


Hu hu, måtte eländet dra förbi snart.

Av dante - 17 juli 2009 22:20

  danielsresor.se
 

Idag träffade jag en släkting, lika gammal som mig, som utbrast Satan vad du är lik din mamma!


Det tog jag som en komplimang.


Mamma reste iväg för sju år sedan, till en ny plats där någon  behövde henne. Där sitter hon nu, solbränd och frisk, dricker rödvin och tittar ner på oss. Ibland kommer hon på besök. Det är inte ofta det händer men då och då är hon är. Det märks som en varm vind och det känns i hela kroppen. Då vet jag -att mamma är här. 


Jag hoppas hon kommer snart igen för jag saknar hennes besök. Hade jag kunnat skulle jag besökt henne men det går inga resor till den plats hon bor på nu. Men så småningom, om många många år, då ses vi nog igen -mamma och jag.

Av dante - 17 juli 2009 11:34


Varmt varmt varmt! Poolen ser ovanligt inbjudande ut idag. 


På schemat: jaga flugor, döda flugor (kanske skulle ta till Morfar Elvisps knep), jaga dammråttor, tvaga allt som går att tvaga -ja, det blir en städdag idag kombinerat med några pooldopp.

Av dante - 17 juli 2009 00:23


Nu vaknade Elvispen. Skrek till. Lyfte på benen och kollade storögt så fötterna satt kvar. Det gjorde de. Sen somnade han om.


Man kan aldrig veta säkert, kanske fötterna rymt... Nu ska Mamma- och Pappa Elvisp också sussa.

Av dante - 16 juli 2009 23:32

Man ska kanske inte skratta men detta var det roligaste jag hört på länge.


Axel käkade på restaurang och fick som garnityr en använd tampong i maten så han fick dricka flera glas gonjac och springa till dass och spy. Snacka om ursäkt för att dricka sprit!


 ja, och det är äckligt med köttstek med tampong (gissar jag).

Av dante - 16 juli 2009 13:36

http://mammamumrik.files.wordpress.com/2009/02/img-spruta.jpg

Idag fick Elvispen sin andra omgång vaccin, 5-månadersvaccinet. Två sprutor. En i varje lår. Första sprutan gick snabbt, han hann nätt och jämnt reagera och skrek i en minut -sen blev han lugn igen. Men när andra sprutan närmar sig så ser man tydligt på hans ansiktsuttryck hur han vill skrika Försvinn jävla spruttant! Det gjorde hon inte så det blev en spruta i andra låret. Återigen skrek han i en minut sen var det bra med det.


Han roade sig med att käka på måttbandet de mäter huvuomfången med och blev vansinnig när han tappade det. Huvudet hade växt en halv centimeter sedan förra gången för en månad sedan. Han har gått upp drygt ett halvt kg på en  månad och väger nu 7.7 kg och mäter 65 cm i strumplästerna.


Vi fick, dagen till ära, improviserat sällskap till BVC då Morfar Elvisp dök upp precis när vi skulle gå till BVC. Höhö -det var inte igår jag var på barnvårdsanläggningen skrockade Morfar Elvisp förnöjt.


Nu sover liten Elvisp efter BVC-besök, bus med Morfar och en burk Pasta-och-kycklingpuré.


Ikväll ska jag ta en lång bloggpromenad. Det har varit stiltje på den fronen några dagar.

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se