Alla inlägg under juli 2009

Av dante - 3 juli 2009 12:40


Elvispen ligger ute, med dagens outfit från Libero, i vagnen i skuggan och leker med en blöt och kall snuttefilt. Jag tror vi får köra en vända plask-och-lek i köksvasken snart.



Av dante - 2 juli 2009 10:39

Nu har jag och Hunden varit på en halvtimmes förmiddagspromenad. Mer orkar hon inte i denna värme.

 

När vi kom hem gick hon med sakta men bestämda steg direkt till sin bassäng. Jag fick ösa vatten över henne som svalka. Nu ligger hon. Stilla. Jättestilla.



Av dante - 2 juli 2009 08:35

Idag vaknade Elvispen redan klockan 06. Det har aldrig hänt innan. Aldrig.


Vi låg och snurrade i en och halv timme till innan vi gick upp. Liten Visp var helt knallröd och full med värmeutslag som kliade. Inte konstigt han inte kunde sova!


Idag blir det till att asa fram AC:n så sovrummet är svalt iallfall när vi lägger oss. Värme är inte inte bara av godo uppenbarligen. Åtminstone inte för en Elvisp.

Av dante - 1 juli 2009 22:05

 


Jag saknar min Ducce. Jag ångrar att jag sålde henne. 


Sambon tog mc-kort först. Köpte sig en VTR som gick som ett skott. Jag såg en dag en Ducati Monster och föll som snedhuggen fura. En sån ville jag ha. Jag hade visserligen inget mc-kort men hur tar man ett mc-kort utan att bli ruinerad om man inte har mc? Så jag köpte henne. Norpan hette hon. 


Mc-kortet håvade jag in efter att uppkörningsgubben tveksamt sa att "Du är ju ganska dålig på manöverbanan, men i trafiken är du duktig så jag godkänner dig". Det var nog ganska talande. Snäva jävla svängar och feskörning blev jag aldrig bra på. Resten är jag däremot förjävla bra på.


En gång välte vi, Norpan och Jag. Det var inte vårt fel. Det var vägverkets fel, men det visste ju inte alla dem som körde förbi oss när vi låg där i korsningen och ålade -Norpan med oljan rinnandes och jag med tårararna rinnandes. Jag slog mig inte. Inte mer än stoltheten då.


Vi körde i solsken, och i störtregn. Vi vinkade till gamla tanter och farbröder. Vi körde ensamma, och vi körde i grupp. Jag matchade mina kläder med hennes röda Ducati-färg. Jag putsade på henne, lämnade henne till doktorn en gång. Vi körde på motorvägar och kurviga landsvägar. Vi såg solnedgångar och soluppgångar...


Jag saknar henne. Fan. Jag skulle inte sålt!

Av dante - 1 juli 2009 19:26

http://www.macrofoto.se/bilder/Sax-webb-2.jpg

Jag har köpt en ny sax. Sigbritt heter den. Supersaxen Sigbritt står det på förpackningen. Den rosa supersaxen Sigbritt för 39 kronor på Eko.


Först läste jag fel. Supersaxen Sugbritt.

Av dante - 1 juli 2009 15:41


Förbannade hund! Helvete vad jag är arg nu. 


Hon blir ta mig fan bara mer och mer extremt tjurig mot andra hundar. Idag, nu precis, hoppar den fan över kompostgrindarna för andra gången för att flyga på en oskyldig hund som gick förbi på gatan. 


Tack och lov har vi dessutom staket och grind runt hela trädgården men om inte ens hennes värsta farhåga komponstgrinden stoppar henne längre så lär inte staketet heller göra det.


Vad gör man? Hon åkte in fortare än kvickt och givetvis har hon skadat sig själv på tre ställen. Bara för att hon är så jävla dum. 


(Nä, detta är inte min första hund, det är min min fjärde -men den sista, det är en sak som är säker)

Av dante - 1 juli 2009 09:34

Idag är det olidligt varmt i datorrummet. Så varmt att man mår illa. Jag tror jag håller mig härifrån ett tag.


Jag och Elvispen ska iväg och luncha idag, sen blir det nog en sväng till Eko när bilen är hämtad hos doktorn.


Fi fan, nu lämnar jag denna bastu!

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards