Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Mitt hår har dött

Av dante - 10 augusti 2009 00:54


Mitt hår har dött.


 Jag har slingat det ljust två gånger nu, andra gången dog håret. Min söta frisörska gav mig stränga order om att inte ha i en massa kemikalieskit i håret och vägrar färga det igen innan hösten.  Jag fattar varför.


Ja ja, är man dum nog att bränna ihjäl pigmenten i håret så får man också ta konsekvenserna av det hela. Just nu är mitt hår i ett sånt bedrövligt skick att jag utan tvekan skulle vinna VM i bedrövligt hårkskick.


Imorgon ringer jag min frisör, påtalar att vi dödat mitt hår och jag -mot min vilja -måste begrava hälften av håret ty det ser ut som  gammal utnött svinto. Och då är det illa. Det är illa. 
ANNONS
 
carri

carri

10 augusti 2009 09:45

Hua vad trist ! Det enda att göra är att klippa det kort och lägga inpackning varje dag. Lycka till !

http://livsvingar

 
Monica

Monica

10 augusti 2009 11:35

Det låter inte bra med ditt hår....kanske du får skaffa dej peruk , nää, jag bara skämtar, så illa ska det väl inte vara.

http://violett.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karolina

10 augusti 2009 18:36

Fast det finns fina peruker nuförtiden...haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se