Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Sexmånaderskontroll och gurka

Av dante - 13 augusti 2009 15:20

 

 En gurka. En jävligt liten gurka.


Igår var Elvispen på sexmånaderskontroll. Vi träffade läkaren som bland annat kunde konstatera att Elvispen andas, han har en tjock fin mage, benen sitter fast i överkroppen och hjärtat sitter på rätt plats.


Elvispen fick visa sina färdigheter och både satt, dansade (nåja -skakade på huvudet och gungade, allt akompanjerat av några glada AHHHH AHHHH HÄHÄ) och lekte. 


Vår Visp har sprängt 8-kilosgränsen med 45 gr och är nu hela 66 cm lång. Dettsutom jävligt söt.


Vi har fortsatt leka med gurka och Elvispen tycker det är fantastiskt spännande att tugga på en atom-liten gurkbit. Spännande spännande.

 
ANNONS
 
Mia

Mia

14 augusti 2009 19:22

Ser ut som den lilla gurka vår hamster får här hemma...*s*
Själv älskade jag gurka när jag var liten och personalen på lokala Konsumbutiken slogs om att få ge mig en gratis gurkbit varje dag. Antar att det var därför mitt smeknamn var Gurkan... :-)

Ha en fin helg!
/Mia

http://assar.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

17 augusti 2009 10:57

Hihi, fick ni extrapoäng hos doktorn eftersom han är så söt? :)

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se