Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Är det tänder?

Av dante - 30 augusti 2009 19:21

http://4.bp.blogspot.com/_4BNt-YpJNRA/SlJSjJrj_LI/AAAAAAAAAvc/fE67SWBKVfQ/s320/tand.jpg


Jösses vad han är gnällig vår lille Visp. Gnällig för att vara Vispen då han sällan gnäller, och aldrig skriker.


Ikväll grät han sig igenom kvällsmaten, men gapade ivrigt och ville samtidigt ha mer. Han kastade sig bakåt, var arg och ledsen. Men äta skulle han. Därefter ville han ingenting. Inte leka, inte sitta i soffan och se på tv, inte sitta i sin stol, inte sitta i knät...


Nu ligger han i sin säng och småpratar med sig själv, gnäller till emellanåt, och pratar sen vidare. Det är en hel timme tidigare än vanligt som han ligger i sängen.


Kan det vara tänder? Kan tänder irriterar när de små ska äta? Min lille Vips...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mijaflinflong

30 augusti 2009 19:50

Det låter nästan som om det är tänder på gång. Dreglar han ovanligt mycket så är det ännu mer säkert.

 
carri

carri

31 augusti 2009 08:21

Ja visst blir de mer ledsna när tänderna kommer. Köp en bitring som han kan tugga på, de finns på barnavdelningen.

http://livsvingar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se