Alla inlägg under augusti 2009

Av dante - 20 augusti 2009 18:19

Föreställ er följande.


Familjen Elvisp sitter vid köksbordet i väntan på att middagen ska bli klar. Elvispen sitter på kortändan, jag och Pappa Elvisp på varsin långsida. Elvispen leker med en liten gummifotboll med ganska bra studs i. På bordet står även två glas vin samt en vinflaska.


Pappa Elvisp: Ta emot!

Jag: Nej, kasta inte här nu!

PE: Jo, men bara en studs.

Jag: Nej, du slår bara ut vinet.

PE: Nejdå! Jag har kontroll! *Kastar bollen i bordet*

PE: Kasta tillbaka! *gladare än Elvispen då han ska få gröt*

Jag: Nej

PE: Ahh... *suckar*


Pappa Elvsip tar här det kloka initiativet att kasta bollen in i väggen varpå den studsar ner i blomman på köksbordet, vallar hans vinglas vilket resulterar i vin på hela köksbordet samt en blomma i vinglaset.



Av dante - 19 augusti 2009 19:00

 

Elvispen visar vem som är bossen i detta hus...


Pappa Elvisp kommer ner från ovanvåningen där han gjort Elvispen klar för natten. Jag hör hur han börjar ropa på mig samtidigt som han går ner för trappan.


- Skynda dig!! KOM!

- Va?

-SKYNDA DIG! TA HAN!


Jag studsar ut i köket där jag möter Pappa Elvisp. Under ena armen hänger en dinglandes Elvisp med ett stort leende, den andra handen håller Pappa Elvisp under sin näsa och haka samtidigt som han lutar huvudet framåt. Jag tar Elvispen och tittar på Pappa Elvisp -blodet fullkomligt droppar från näsan på han, rinner ner på hakan och ner i hans hand.


Jag: -Va fan har du gjort!?

PE: - Det var han! Han körde in sin tumme i min näsa! 



Så satans kul. Jag skrattar fortfarande.

Av dante - 18 augusti 2009 20:35


 

   What the fuck is this shit inside min badkarsvask?!


Idag kände jag mig som en kass mamma som hämmar min sons behov och utveckling. Faktiskt. Jag fick lite ont i magen.


Vi var på BVC och träffade föräldrargruppen efter sommauppehållet. Alla barnen hade blivit så stora och det var fantastiskt kul att se hur Elvispen socialiserade sig. Så låg han där på mage på golvet tillsammans med de andra små barnen. Det spottades bubblor, "dansades" och gurglades. Och där satt jag, i BVCs rödmönstrade tresitssoffa från sent 80-tal och socialiserade mig jag också. Så slänger jag ett öga ner mot golvet för att se till min son. HE´S GONE! Borta! HOHO.. VISPEN?!


Plötsligt sticker det fram ett litet huvud under från soffan där jag ser en välbekant liten rödlätt tuppkam som pryder samma huvud. Va fan... Hur kom han dit!? 


Han kröp! Kröp?!? HAN KRÖP! 


Då insåg jag. Elvispen har aldrig någonsin legat direkt på golvet och har ju därmed inte heller kunnat utnyttja det glid som golvet ger krypnybörjade. Elvispen ligger alltid på filt eller liknande i vanliga fall och det ger ju inte samma glid. Då kände jag mig kass. Hur dum är jag som inte tänkt på det innan?!



Av dante - 18 augusti 2009 20:24


Jag tävlar hos TUMADRE om ett unikt smycke från Busfia.se värde 1050-1400:-!

Av dante - 17 augusti 2009 20:41


I dag började Pappa Elvisp jobba efter semestern. Det är dags att införa lite rutiner här nu och den första är att ställa väckarklockan på 08. Vi vaknar nämligen inte en minut innan 09 annars, och oftast inte förrän 09.30, och det Elvispen inräknat. Så nu när Pappa Elvisp börjat jobba igen är det dags för lite ordning och reda här är det tänkte.


Det är lite tomt här utan honom men jag och Elvispen har roat oss i eftermiddag och ikväll genom att lomma hem till Morfar Elvisp.


Morfar Elvisp och Elvispen har lekt och skrattat ikapp, de har kastat boll, ätit gröt, övat på att krypa och Elvispen har visat sin senaste färdighet -sitta själv. 



Av dante - 16 augusti 2009 22:05

Nu har jag beställt från ellos. När jag trycker på Godkänn beställning så försvinner mina erbjudanden och samtidigt blir ordern mottagen -UTAN RABATTAVDRAG!!


Jag svär, och ringer ellos kundtjänst för att ordna upp det som deras skitsida orsakat. Tror ni kundtjänst var öppet?


Jag känner att historien upprepar sig sen sist jag beställde... 



Av dante - 16 augusti 2009 20:32

http://guitarati.com/images/website/colors-burst.gif

Jag har bestämt mig för att i veckan som nu kommer så ska jag ta tummen ur rumpan och sorterar och organiserar i min garderob. Man kan tro att korea provskjutit kärnvapen där inne med tanke på den fruktansvärda röra som råder där. Jag hittar för fan ingenting. 


Jag skulle vara smart innan, sist jag städade. Jag organiserade kläderna utifrån plagg; jeans för sig, linnen för sig, långärmat för sig osv. Det var ju jättefint. I en dag. För varje gång jag ska leta kläder som matchar får jag rafsa runder värre än hunden gör när hon bajsat.


Därför kom jag på det, *trumvirvel* detta är ju genialisk, man sorterar efter FÄRG! Är det inte bra? Det borde funka. Tror jag. Hur organiserar ni er garderob? 

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards