Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Imorgon är det dags

Av dante - 29 september 2009 19:47

Imorgon är det dags för besök hos tandläkaren igen, ( tidigare inlägg här och här). Då är det dags att slipa ner lite på tänderna för att få plats med de nya fasaderna. Det ska erkännas att det är lite nervöst men som Pappa Elvisp sa Tänk på att du fött barn... Det har han jävligt rätt i för en förlossning till blir det inte tal om. Tandläkarbesöket kommer kännas som en massage i jämförelse med förlossningen. Dessutom ska tandläkaren inte IN och kreta i munnen utan bara slipa på utsidan av framtänderna så det är ju ganska lugnt *operation övertala mig själv till lugn.*


Tandläkaren sa också att jag kunde få tillfälliga fasader tills de riktiga är klara så det tackade jag för. Dock var inte dessa så hållbara men jag hoppas att de iallafall håller den dryga veckan det tar för tandteknikern att tillverka mina riktiga skalfasader.


Nu mina vänner, nu är det dags att uppfylla drömmen om ett leende!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mija

29 september 2009 20:05

Det kommer att gå så bra!
:-)

 
Ingen bild

Karolina

29 september 2009 22:55

Jag som då slog sönder 7 tänder för 2 år sen när jag försökte öppna en balvagn vet hur det fungerar hos tandläkaren när det kommer till att slipa till och få nya kronor osv....! de tillfälliga är inte så hållbara men helt klart bättre än bara de nerslipade tänderna!

 
Julia

Julia

30 september 2009 08:15

Lycka till hos "käftis", det går säkert bra!

Ha en bra Onsdag!

Kram/Julia

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
victoria

victoria

30 september 2009 10:28

oj det upptäckte jag visst nu när du sa det ;)
bra blogg!

http://victoriaisabells.blogg.se

 
Monica

Monica

30 september 2009 11:30

Lycka till idag hos tandis!

http://violett.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se