Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Början på ett leende

Av dante - 30 september 2009 19:47

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00581/30s26-salming-674_j_581020w.jpg

Jag?


Det var alltså idag jag skulle till tandläkaren för att slipa ner lite av mina tänder för att sätta dit skalfasader. Nu sitter jag här och ser ut som en kombination mellan Linda Isaksson och Börje Salming. Jag har fått tillfälliga fasader vilket består av ett stycke plast format efter mina tänder. På håll ser det ut som tänder, på nära håll leksaktänder inköpta på ICAs leksaksavdelning.


Öm i munnen är jag också. Dessutom pratar jag lite lustigt ibland eftersom dessa tillfälliga fasader känns klumpiga på baksidan av tänderna och dessutom finns där just nu inget mellanrum mellan framtänderna. Men det kommer bli bra nästa vecka, på torsdag, när jag får mina riktiga fasader. Då kommer det både se och kännas som mina riktiga tänder -men raka.


Imorgon bloggar jag lite mer ingående om tandläkarbesöket, nu är jag mest trött efter all nervositet.

 
ANNONS
 
Mammatilda

Mammatilda

30 september 2009 21:11

Det har nog med intresse att göra. Av mina ämnen tycker jag bäst om svenska. Franska är också kul, men engelska... usch, tycker det är så tråkigt!

http://www.mvg.bloggagratis.se

 
Gitsie

Gitsie

1 oktober 2009 07:06

Lät intressant med tandfasader, men jag förstår att du längtar tills du får dina riktiga. :)

http://gitsie78.blogg.se

 
sannof

sannof

1 oktober 2009 08:26

Då får vi hoppas det blir super fint..=)

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Truddelutt är nyfiken

Truddelutt är nyfiken

3 oktober 2009 10:46

Hur länge sitter de där tandfasaderna fast då? Måste du byta? Är det något man har hela livet när man väl skaffat dem?

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se