Alla inlägg under september 2009

Av dante - 21 september 2009 23:09

Det luktar död från vår vask i köket. Det är en våldsamt äckligt odör. Pappa Elvisp ligger i skrivandets stund på alla fyra och undersöker diverse rör och gömmor inne i vasken.


Jag ska sniffa kött- och grillkrydda och förlama mina luktlökar (luktlökar?! Muhahaha... så kan det väl inte heta?).ANNONS
Av dante - 21 september 2009 17:31

http://static.tasteline.com/picprod/ImageGallery/Thumbnails/55/77155/32511_126019.jpg


Nu har jag och Elvispen precis kommit hem efter ett besök hos Morfar Elvisp där även Gammelfarmor- och gammelfarfar Elvisp var. Det bjöds på stekt saltsill med hemmagjord potatismos -allt tillagat av Gammelfarmor Elvisp. Gott gott, minst sagt.


Nu ska Vispen upp i duschen, därefter blir det tv en stund innan kvällsgröten och nattning. Imorgon blir en spännande dag. Då ska Elvispen barnvaktas av Farmor Elvisp och jag och Pappa Elvisp ska till tandläkaren för att få se hur mina nya tänder ska komma att se ut. Dessutom ska det bli ritkigt mysigt med en lunchdejt med Pappa Elvisp, bara han och jag.


Jag tror det blir en bra dag imorgon!

ANNONS
Av dante - 21 september 2009 00:33

Kl 23.00 sms till grannen: Kom över på en slurk vin på trappan!

Kl 23.20 sms från grannen: Kommer!


Tänk var en sen söndagskväll kan bjuda på!

Av dante - 20 september 2009 21:03

 


Jag har blivit toatalt huvudstupa förälskad i grönmögelost på tub. Jag skulle offra en kroppsdel för grönmögelost.

Se här och här. Jag har precis ätit sju mackor...


Det är ta mig fan nästan så jag skäms, i synnerhet med tanke på att jag åt sju stycken i går också.

Av dante - 20 september 2009 18:21

Idag, just nu, för första gången sedan Elvispen föddes är jag hemma själv. Och vet ni vad? Det är skönt!


Nu ska jag och Hunden ta en rejäl kvällspromenad.

Av dante - 20 september 2009 12:08

På tisdag ska jag till tandläkaren för besök nummer två inför resan att få jämna fina tänder med hjälp av skalfasader. Förra gången kollade tandläkaren lite, jag fick berätta vad jag ville ändra på, de tog några röntenbilder samt ett avtryck. På tisdag blir det spännande -då ska jag få se vad tandteknikern åstadkommit och de ska visa hur mina nya tänder kommer se ut. Jag ska godkänna det hela innan de gör de riktiga fasaderna. Det är allt som ska göras på tisdag men ack så jävla spännande.


Jag har en hel lista med frågor och Pappa Elvisp ska följa med som smakråd. Elvispen ska vara hos farmor och jag och Pappa Elvisp ska passa på att ta en lunch på stan.


Nästa vecka igen är det så dags att slipa tänderna för att få plats med de fasaderna. Just nu är jag mest orolig för slipningen och hur ont det kommer göra efteråt. Dock sa tandläkaren att det knappast kommer vara så att jag ligger sömnlös men att jag kanske inte skulle doppa de slipade tänderna i glass.


Hu hu.. många frågor har jag men jösses vad jag velat detta länge! Jag har tänkt ta egna före- och efterkort också att visa sen. Fortsättning följer!


Någon läsare med erfarenhet av skalfasader?! Jag vill veta allt!

Av dante - 19 september 2009 19:44Känns det igen?Jag: Jag ska beställa nya sängkläder

Pappa Elvisp: Okej, ja, gör det.

Jag: Jag tror vi behöver nya dra-på-lakan också.

Pappa Elvisp: Ja, det kan nog behövas.

Jag: Men du... Då skulle vi haft nya gardiner också.

Pappa Elvisp: Varför det?

Jag: Jaaa... så det matchar...

Pappa Elvisp: Hrmm... hmmm *mutter*

Jag: Men du, när vi ändå håller på så skulle vi behöva nya tapeter också!

Pappa Elvisp: För att du ska köpa nya sängkläder?!?

Jag: Ehh...ja...


Av dante - 19 september 2009 14:21

http://www.stgeorge.se/image/090115.144433.jpg


Är det någon som har erfarenhet av en sådan här grind? Är de bra? Vi behöver två stycken grindar till vår trappa nu när Elvispen leker mullvad och asar sig fram i en jäkla fart.


Idag ska vi också plocka bort sängramen på vår säng och lägga madrasserna/sängarna direkt på golvet så det inte blir så stort fall den dagen Elvispen vobblar över kanten. Ja, jag räknar med att det kommer hända tyvärr... Lika bra att vara förutseende innan olyckan är ett faktum och det bästa vi kan komma på är helt enkelt att lägga ner madrasserna på golvet.

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se