Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

Jag skrattar ihjäl mig

Av dante - 10 oktober 2009 01:00

thaimeny

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mija

10 oktober 2009 09:26

Sånt här är bland det roligaste jag vet!

 
Monica

Monica

10 oktober 2009 11:06

Kanske man får beställa nisnular med sykling av dej idag hihi....

Ha en fin dag med familjen!!

http://violett.bloggplatsen.se

 
fashionhaggan

fashionhaggan

10 oktober 2009 18:53

HAHAH, det var verkligen roligt!

http://www.fashionhaggan.se

 
Truddelutt

Truddelutt

11 oktober 2009 14:00

Hihi, det där mailet fick jag oxå!!!

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Rondine

Rondine

14 oktober 2009 15:15

Hahaha!
Påminner mig om när jag jobbade på Skattehuset i Sthlm.
En kollega (och god vän) och jag, brukade alltid luncha tillsammans. Vi var i dryga 20-års åldern då. Ibland gick vi
på en Kina-restaurang på Åsögatan. Det var alltid samme kypare, kinesisk. Alltid glad! Han hade en egenhet, eller ja, det var ju svårt med svenskan... När vi hade beställt vad vi ville äta, frågade han: "-Glicka?" (dricka)
Vi svarade: - Lättöl.
Han log och bekräftade: "- Kläcklöl."
Vi var helt stela i ansiktet av återhållet skratt och kunde knappt hålla oss tills han försvann in i köksregionerna,
då exploderade vi!!!
Det var samma sak, varje gång man gick dit.
Man satt på helspänn och väntade på frågan.
Det var lika roligt varje gång!

http://rondine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se