Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Barnvakten has spoken

Av dante - 12 oktober 2009 21:45


 Från barnvakten: höhö, fan vad jag fiser!... Åh! Nu cyklar Patrik!....*rassel rassel*...Höhö...Ta han då! Ta han!

Pappa Elvisp till barnvakten: Hurmm.. Hallå? Hallå?

Barnvakten: Hallå?

Pappa Elvisp: Hej hej!

Barnvakten: *tystand*

Pappa Elvisp: Ni kommer in på min barnvakt.

Barnvakten: Va fan... Hallå? Barnvakt?

Pappa Elvisp: Ja, en sån man har till små barn för att veta om de sover.

Barnvakten: A fan...

Pappa Elvisp: Kan ni kanske byta frekvens?

Barnvakten: Killar. Vi får fan byta kanal nu!
 
ANNONS
 
Julia

Julia

13 oktober 2009 09:00

*skrattar*
Vilken tur att det var några grabbar som inte planerade "DET STORA RÅNET" utan bara fes å cyklade hihi...
Bra att de bytte frekvensen, men jag undrar ändå vem som blev mest förvånad pappaElvisp eller grabbarna.

Kram

http://hjulia.bloggplatsen.se

 
sannof

sannof

13 oktober 2009 11:10

hhaha härligt när dom börjar hitta orden.. Min Julia sa attla.. och japp det va min cykel.. Så vad dom har förspråk kan man ju undra..=)

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se