Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Hu hu

Av dante - 9 november 2009 20:00

Hu hu... Jag hinner inte med. Jag har fullt sjå med att hinna med vad som ska hinnas med för att på kvällen krypa ner i soffan tillsammans med Pappa Elvisp. (Idag hittade jag för övrig ett riskorn i min lugg som antagligen Elvispen planterat där utan min vetskap). Och står det mellan bloggen och Pappa Elvisp vinner den sistnämde...höhö.


Vi hade iallfall en jätterolig och trevlig kväll på bröllopsfesten. Massor mat, folk, dricka, tårta och musik. Och dagen till ära tog jag på mig den lilla svarta -rockabillyklänningen fick alltså stanna hemma.


Nu ska jag se Ullared på tv, käka kex och ost med Pappa Elvisp. Ett lite mer fantastiskt inlägg kommer senare eller imorgon.

 
ANNONS
 
Monica

Monica

9 november 2009 21:23

Jag har också tittat på Ullaredsprogrammet. Vi ska ta en tur dit nu på torsdag har mannen i huset bestämt och jag åker gärna dit, trots att vi var där två gånger i somras.Tar bara ett par timmar att åka dit härifrån där vi bor.

Ha det bra!

http://violett.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se