Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Nämen se vad jag fick! UPPDATERAT

Av dante - 9 november 2009 23:02

Nämen titta vad jag fick av Truddelutt! Fantastiskt! Tack!Imorgon ska jag fullfölja uppdraget och skicka den vidare till tre personer samt berätta tio saker om mig själv. Så kika in imorgon för en uppdatering i detta inlägg. Tack igen Truddelutt!


Jag skickar denna vidare till Monica, Mija och Julia.

Tio saker om mig

1) Jag vill åka till New York och hade nog inte haft något emot att bo där.

2) Jag blev vald till strandens snyggaste tjej i Lomma när jag var 14 *muhahaha*

3) Jag har aldrig haft influensa eller maginfluensa.

4) Jag gillar Gordon Ramsey och Hells Kitchen.

5) Jag tål inte människor som är fjantiga, överdrivna, stöddiga eller falska.

6) Jag har träffat och hävt öl med Sabaton flera gånger.

7) Jag träffade pappa Elvisp när jag var 14. Jag fick som jag ville när jag var 15 ;)

8) Jag handlar alldeles förmycket och ofta.

9) Jag stryker inte våra kläder.

10) Jag tycker om regn och oväder.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mija

10 november 2009 13:30

Vad glad jag blir! Tack snälla för awarden! Ska skicka den vidare senare i e.m :-)

Kram Mija

 
Julia

Julia

10 november 2009 21:04

1000-tack! Så spännande! Jag gör som du och fullföljer uppdraget imorrn.

Kram Julia

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se