Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Tredje veckan

Av dante - 26 november 2009 15:10

Nu är vi inne på tredje veckan av förskylning.  


Jag hostar. Elvispen hostar. Pappa Elvisp nyser, snarkar och snorar. Det började som en vanlig förskylning som accelererade och satte sig på luftrören eller vad fan det är som gör att man hostar. Rasslar och låter som en gammal harvad timmersåg gör det iallafall varje gång jag hostar.


Pappa Elvisp ska strax iväg och vaccinera sig mot influensan. Jag tror han lika gärna kan låta bli för jag skulle inte bli så våldsamt förvånad om det visar sig att det är just den moderna influensan vi fått. Men vi ska nog överleva detta också.

 
ANNONS
 
Lycke

Lycke

26 november 2009 20:11

Huvaligen vad trist! Hoppas ni känner er bättre snart...

Kram Lycke

http://till-vidas-ara.blogspot.com

 
fia0411

fia0411

27 november 2009 07:12

Ja, förkylningarna som är nu är hopplösa :P
Går ju aldrig över....Vet inte hur många veckor jag har haft hosta.
Hoppas ni mår bättre snart!

http://fia0411.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

27 november 2009 13:26

Jag antar att pappa elvisp inte fick någon spruta, för man får ju inte vara förkyld när man tar den utan helt frisk.

Krya på er alla 3!

http://violett.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se