Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Hund, någon?

Av dante - 26 november 2009 21:16

UPPDATERING 22.20

Hade jag haft batteri i kameran skulle ni fått se vad min älskade hund kan åstadkomma. Två spyor so far varav den ena hade vunnit VM i megaspya. Jag lovar -den var en halvmeter på längden och 20 cm på bredden. PÅ MATTAN. PÅ MATTAN I VARDAGSRUMMET! Vad vore livet utan hund... 

___________


GHAAA!! Denna Hund. Idag är hon förbannat gratis!


Just nu går hon omkring och slickar frenetiskt på golv, väggar, mattor och filtar. Emellanåt rapar hon ljudligt och så fortsätter hon slicka som i trans. Det slutar alltid med att hon spyr. Det kommer hon göra inom de närmsta timmarna. Det kommer dessutom vara minst tre stora spyor. Yeahh! Och som pricken över det jävla i:et så jobbar Pappa Elvisp -alltså blir det jag som får torka upp efter Hunden vilket i sin tur kommer leda till att även jag spyr...

 

Odjuret en vinterdag och icke spyende...


 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

26 november 2009 21:23

Kommer ihåg att min svärfars hund gjorde så men dom gav henne rapsolja då .. lite granna och då slutade hon.. du kan ju pröva om det funkar på din hund..

http://unikajag.se

 
carri

carri

26 november 2009 21:52

Men hua då, vilket elände du har just nu och jag förstår precis hur less du känner dig.

titta ut på baksidan så kanske det ljusnar ett litet tag, kram

http://livsvingar.bloggagratis.se

 
Mija

Mija

27 november 2009 08:23

Det finns en nackdel med husdjur och barn, och det är just då de spyr och har sig.... ;-(

/Mija

http://assar.blogplatsen.se

 
Julia

Julia

28 november 2009 09:24

F'låt men jag kan bara skratta åt eländet...
Jycken VET att välja, det är liksom ingen sport att spy i badrummet när husse är hemma.

Var glad att hon inte gör som jamisarna. En av dem spydde i min rullstol och jag satte mig i "urket", jag såg det inte i mörkret (skulle gå på toa mitt i natten)...
Vis av erfarenheten tänder jag lampan och TITTAR NOGA innan jag sätter mig ;-)

Kram!

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se