Alla inlägg under november 2009

Av dante - 16 november 2009 13:26

Elvispens mellannamn lovade jag också att avslöja -det är ett gamlat vikinganamn på en hyfsat okänd ase, Tyr. Visst är det fint? Jag ville ha Tyr som tilltalsnamn men det gick icke herr Pappa Elvisp med på så tillslut fick det bli som mellannamn.


Idag har Elvispen varit frustrerad, förbannad och uttråkad. Han vill inte leka med sina jävla bebisleksaker, allt är tråkigt och ointressant. Det som är roligast nu är hans nya färdighet för veckan -att stå och gå med hjälp av möbler! Han har under ett par veckors tid ställt sig ett par gånger upp i sin spjälsäng, men ingen annan stans. Men nu -nu är han ju överallt!! Och vansinnigt stolt är han nu när han kan stå själv. Höhö eller WhaaaaWawa brukar det låta.ANNONS
Av dante - 15 november 2009 20:03

 

 E D V I N

ANNONS
Av dante - 15 november 2009 11:52

Ah! NU fattade jag varför ni gissar på Elvis! Jösses -ibland är jag inte snabb. Det var ju faktiskt ganska fiffigt gissat av er men det är inte hans rätta namn. Men jag måste säga att ni ger jäkligt bra gissningar. Flera av de nämda namnen hade vi som alternativ innan han föddes, bland annat Elliot.


Någon var även inne på vikinganamn vilket bränns -för ett sådant har han, men som mellannamn. Ikväll kommer svaret både på hans tilltalsnamn och mellannamn.Av dante - 14 november 2009 22:21

 


Världens bästa Elvisp.


Jag har aldrig i bloggen skrivit Elvispens riktiga namn. Därför ställer jag nu en intressant fråga -Vad tror du han heter?


Det ska onekligen bli enormt roligt att se era förslag, och jag lovar att avslöja hans namn men först efter jag fått in några gissningar! Så -kom igen och gissa!Av dante - 14 november 2009 20:16

 

Hej. Jag är en del av Familjen Elvisp. Jag heter Alma och är fruktansvärt dräktig. En del kallar det skendräktig, matte till exempel. Jag har byggt bo till mina valpar. I komposten. Jag har grävt två stora gropar på 1 x 1 meter. Där ska jag bo med mina valpar. Matte undrar om det är så jävla schysst att låta valparna bo i en kompost men jag menar att där finns allt vi behöver -mat i form av maskar och trädrötter, en och annan kattbajs, och kanske en övervintrad myra. Vi har skydd mot vinden tack vare buskarna och allt är väl insynsskyddat. Ja ja, visserligen jordstampat golv men man kan inte få allt...


För ett år sedan fick jag en valp. Hon heter Agnes. Agnes är blå. Jag tog Agnes på promenader, tvättade och gav henne mat. Hon fick sova hos mig på nätterna och på dagarna aktiverade jag henne. Matte säger att Agnes inte finns. Men jag har sett henne. Hon är blå. Hon är visserligen enormt likt en boll men för mig är hon Agnes...


Matte suckar. Husses suckar.Av dante - 13 november 2009 16:18

 

Pappa Elvisp och Elvispen snorar ikapp framför musikvideos.


 

Hunden har lagt sig på långtidsparkering framför kaminen.


 

Imaten ikväll ingår rödvinsmarinad -det råkade hamna lite

vin i ett glas också...Av dante - 12 november 2009 17:43

Pappa Elvisp sitter vid datorn och Elvispen virrar rundor på golvet.


*klick*

- Vad fan hände nu?!

- Döhö?

- Nej! Han stängde av min dator!

- Wawawa.

- Ja... Du stängde av den.

Av dante - 12 november 2009 15:04

 

Elvispen och Pappa Elvisp på and-äventyr medan jag försöker sova ihjäl bacillerna som invarderat mig.

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se