Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Bortskämd?! Näähää då...

Av dante - 7 december 2009 11:33

Laugh & Learn(tm)  Learning Phone(tm)

Mammas lille älskling. Världens bästa Vips. Jag kan inte annat än smälta och skämma bort honom...


Vi var och julshoppade, tittade på tomtar och leksaker. Jag hittar en smart pedagogisk bebistelefon (jag gillar pedagogiska leksaker!). Jag visar den för Vispen "Ska du ha en sån i julklapp?"

Vispen provar telefonen, skiner upp i sitt största tandlösa leende och jag har fått mitt svar. Och jag lär få det med råge för när jag ska sätta tillbara telefonen i hyllan utbryter tredje världskriget. Min lille söte Visp förvandlas till ett aggressivt lite trollmonster. Mammahjärtat smälter. Nu sover han i vagnen -med telefonen...


 
ANNONS
 
Monica

Monica

7 december 2009 15:12

Ibland är det tillåtet att skämma bort små ELVISPAR.....

Ha en bra kväll!

http://violett.bloggplatsen.se

 
ida

ida

7 december 2009 15:34

haha... been there done that :)

http://fixit.blogg.se

 
Ingen bild

Karolina

8 december 2009 08:33

Av någon anledning känner jag igen det!! *ler*

 
carri

carri

8 december 2009 17:50

ååå...bara härligt !

varför inte göra en liten visp gla...

http://livsvingar.bloggagratis.se

 
Julia

Julia

10 december 2009 07:42

*gapskrattar*
Jo, så blir det när mammahjärtat bestämmer!

Kram och puss till Elvispen!

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se