Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Mitt lilla rufs

Av dante - 28 december 2009 20:28

 

Nu, Aningen långhårig och rufsig.            10 månader sedan.


Först tänkte vi raka Elvispen men är rädda att det blir för kort. Saken är den att både jag och Pappa Elvisp tycker att han gärna får vara långhårig men jag vill gärna att det åtminstone ska vara lite jämnt i skallen på barnet.


Han har aldrig tappat hår som en del små gör. Han föddes med en tuppkam som med tiden växt, liksom resten av håret. Hans hår är därför jäkligt långt (nåja, för och vara 10 månader) på vissa ställen och mycket kortare på andra.


Så kan han ju inte se ut så jag ringde min frisör.

- Hilfe! Elvispen måste friseras och jag vågar inte själv. Vågar du?

- Japp japp. På onsdag?

- Utmärkt!


Jag har förslag på en frisyr, jag hoppas Vispen är medgörlig så frisören slipper ta till plan B: rakapparaten.

 
ANNONS
 
Agnieszka

Agnieszka

28 december 2009 21:26

hihi Elton ser oxå lite vildvuxen ut på skallen=)

Har funderat på att snagga honom helt så det växer ut jämt... men gubben säger NEJ!

kram

http://agnieszka.blogg.se

 
Monica

Monica

28 december 2009 21:34

Elvispen är verkligen söt....hoppas få se ett foto när han är nyklippt!

Svar angående katters matvanor: en katt äter ALDRIG något skräp till skillnad från hundarna, en katt är väldigt noga med maten. Vår Fritte åt i stort sett bara pussy på burk och friskies torrfoder, inget annat dög till honom. Sigge däremot äter i stort sett all mat, utom bröd, bullar och kakor.....så det är olika hur kräsen en katt kan vara. En katt går aldrigi till exempel i en vattenpöl för då kan de små tassarna bli blöta och det gillar inte katter.Det var lite info om mat.....

Vi hörs!

Morsning!

http://violett.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mija

28 december 2009 22:06

Vilken sötnos han är! :-)

Apropå tapeter; har hört att all världens tapeter sträcker sig 11 varv runt jorden...Då blir det lite svettigt att välja rätt, hehe! ;-)

 
JohannaMariaMs

JohannaMariaMs

29 december 2009 08:18

Tack :D Som jag kämpade med de jäkla fransarna!! Men de satt där snyggt hela dagen :) Du får visa bilder på hur sötnötens hår blev efter klippningen sen!!

KRAM

http://www.johannamariams.blogg.se

 
Snäckan

Snäckan

29 december 2009 09:50

God morgon! Kikar in och kollar hur du har det. Ser att Elvispen växer och börjar bli en stor kille. Mysigt! Minns min sons första frisörbesök. Gick hur bra som helst. Han var också en långhårig krabat och jag vågade mig inte på att klippa i det...
:-)

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se