Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Babyseat -stol på bord

Av dante - 29 december 2009 21:32


När det vababyseat_stol_pa_bord-419.jpgr dags för Elvispen att sitta med oss vid bordet och han blivit så pass stor att han kunde sitta själv utan att förvandlas till en säck potatis åkte vi för att köpa en stol till honom. Vi hittade den fiffiga "stol på bord" och köpte en sådan.


Den har han nu använt i några månader. Han väger nu 10 kilo ungefär, vilket kan vara intressant att veta när slutklämmen och hela poängen av detta inlägg kommer. Stolen har varit bra och extremt smidig på alla sätt och vis fram till häromdagen då vi hör ett märkligt ljud. Två gånger. Och här mina vänner är poängen:


 


Bra va? Säker stol till vår lille son. Sömmen på båda sidor som håller ihop sittdelen med resten av stolen har gett vika... Var det allt stoljävlen tålde eller vill de ha ihjäl små barn?!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mija

29 december 2009 22:11

Men det är ju inte riktigt klokt!!

 
margit

margit

30 december 2009 00:50

Hittat in i din blogg!! Det var ju en dålig barnstoldet!! Det gäller att reklamera!!! (Sitter på jobbet)
Önskar dig en fin onsdag!!/Margit

http://margitholm.blogg.se

 
Mija

Mija

30 december 2009 08:55

Ja, snacka om liten värld när man springer på kusiner i Italien, haha!

Kan meddela att mitt huvud har gått på högvarv i natt. Har ju liksom fått "omvärdera" tjejen i fråga, nu när jag vet vem hon är från min barndom. Känns mycket konstigt. Fast på ett kul sätt... :-)

Ha en bra dag!
/Mija

http://assar.bloggplatsen.se

 
Ida- Molly och Neilas mamma

Ida- Molly och Neilas mamma

30 december 2009 12:08

hej!!
vad kul, ja visst e det en härlig ålder, det e nu dom börjar visa vilka individer de vrkligen är :)

Vilken jäkla skit barnstol rent ut sagt!!
Funderade på att köpa en likadan innan, tur för mig att jag struntade i de!!
ha en underbar dag!
kram

http://www.mittlillalivochjag.blogg.se

 
Monica

Monica

30 december 2009 17:02

Vilken dålig stol må jag säja....tur att den inte brakade sönder så lille vispen ramlade och skadade sej

http://violett.bloggplatsen.se

 
Julia

Julia

30 december 2009 20:44

Du SKA absolut reklamera stolen!!! Den är farlig, eller ni har fått ett "måndagsexemplar". Vilket som den ska ni få bytt eller pengarna tillbaka för.

Avgörandet om en eller två katter är hur mycket den eller de ska vara ensamma.
Är dom två, kan dom busa och ha sällskap av varandra.
Det är bara marginellt dyrare att ha två.

Kram

http://hjulia.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se