Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Premiärbesöket hos frissan

Av dante - 30 december 2009 22:09

Idag var det alltså dagen då Elvispen hade två ärenden på sin agenda.

1) Premiärbesök hos "min" frisör.

2) Besöka babyproffsen för att inhandla ny stol.


Vi kom tidigt till friösren för att Elvispen skulle få bekanta sig lite med henne och omgivningarna. Det var våldsamt onödigt märkte vi fort då Elvispen njöt i fulla drag av att bli kammad och klippt. Hela salongen stod och tittade på och hummade "Naww så söt... Åh så duktig!... Han säger ju inget!" Mamma Elvisp var lika förvånad. Frisören också. Det var hennes första klippning på en sådan liten som bara satt tyst och stilla. Efteråt gick Elvispen och frisören husesyn och Elvispen pekade och frisören svarade "lampa... Klocka...lampa...sax....stol....lampa..." Elvispen gillar lampor.


Därefter var det dags för nummer 2 på agendan. Jag påtalade mitt missnöje om stolen from hell och föreståndaren på babyproffsen lovade laga stolen! Tack tack. Vi köpte dock en ny stol. En riktig. En riktig stol till en liten nyklippt Elvisp.


 

Elvispen stolt som en tupp i nyklippt hår och en riktig, egen, stol. Världens bästa Elvisp!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mija

30 december 2009 22:40

Men så söt Elvispen är! :-) Så gulligt med tuppkam!

Klockan i min blogg hjälpte min sambo till med. Kommer inte ens ihåg var jag fann den. Men ska fråga honom.

Sov gott Familjen Elvisp!
/Mija

 
ida

ida

30 december 2009 23:11

men ph va fin han blev! och fin stol fick han! De där stolarna är ju SÅ bra!

http://fixit.blogg.se

 
Monica

Monica

31 december 2009 11:37

Åh så söt Elvispen är,en lycklig kille som poserar så fint med nyklippt hår.

Kokt laxfilé: Lägg laxbitarna i vatten så det täcker bitarna, ta i en stor knippa dill, en gul lök i bitar, några svartpepparkorn och salt. Hur enkelt som helst och gott är det.

http://violett.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se