Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Stressad hundstackare

Av dante - 30 december 2009 23:03

Nu är det snart nyårsafton. Vad gör ni då?


Pappa Elvisp ska jobba natt så vi ska på fest tidigt under kvällen men beger oss hem runt 21 igen så Elvispen får lägga sig. Huvudanledningen är dock hunden. Hon har aldrig varit skotträdd eller reagerat på nyårsafton så förrförra året var hon hemma själv. Vi kom hem runt 01 och några timmar senare såg stackaren ut så här.


Samma bild två gånger, jag har på andra bilden ringat in några av de alla utslag/bulor/svullnader hon hade.


 

 


Kliade gjorde det också. Jag har aldrig sett någor liknande -jag räknade till ett hundratal utslag!! Telefonen... jourhavande veterinär... inte ätit något konstigt...hemma själv under tolvslaget... Jahapp... Stressrelaterade utslag!


Fy fan vad elak och taskig jag kände mig då. Stackars räliga lilla hund vad jobbigt hon måste haft det! Det var första och sista gången hon fick vara hemma själv och fira nyår. Stackaren...

 
ANNONS
 
Mija

Mija

31 december 2009 09:36

Men herregud, har varken sett eller hört talas om något liknande! Stackars lilla krake till vovve!! Hoppas det inte blir samma visa i år då!

Jag vill önska dig ett Gott slut och ett Gott Nytt År!

Tack för trevlig bekantskap under året som varit, och jag hoppas du fortsätter förgylla din blogg med roliga och tänkvärda inlägg, som vi läsare tycker så mycket om! :-)

Kram från Mija

http://assar.bloggplatsen.se

 
ida

ida

31 december 2009 13:01

men stackars :( De förstår ju inte vad som händer, pluttarna.. Våran hund är inte heller rädd för fyverkeri men hon skulle nog reagera om hon var själv när det small.. Förstår att ni väljer att vara hemma i år!
Gott nytt!

http://fixit.blogg.se

 
Truddelutt

Truddelutt

1 januari 2010 14:29

Men lilla vännen!! Stackarn. :( Ja det är inte lätt att vara hund en nyårsafton.

Japp, det är min yngste systersson Jimmy och hans flickvän Helena som ska barn i början av juni. Ska bli så kul!!!

God fortsättning på 2010!
och förlåt att jag varit så dåligt på att besöka din blogg den senaste tiden. Har tagit lite semester från Bloggvärlden ett tag men jag lovar att jag återkommer!!

Kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se