Alla inlägg under december 2009

Av dante - 2 december 2009 12:26

 

Jag har beställt fotoalamanacka i julklapp till Elvispens morfar, där bland annat detta foto finns med. 149:- var det enda som jag behövde betala. Elvispens kusin kommer att få ett pussel på drygt 100 bitar där motivet är hon själv. Det ska bli kul att se hennes reaktion på det! Och till Elvispens farmor och farfar beställde vi en förstoring på Elvispen som ska ramas in. De har länge önskat sig foto på Vispen att hänga på väggen. Så, det var dagens julklappstips. Jag beställde allt på fujidirekt.se. Nu hoppas jag bara att jag blir nöjd och att kvaliteten är bra.

ANNONS
Av dante - 2 december 2009 12:19

http://annlouises.webblogg.se/images/2008/xmastree1_22008023.gif


I år blir det premiär för julgran i vårt hus. Vi har tidigare år inte kommit överens om fenomenet julgran och det har alltid slutat med att vi gett fan i att köpa någon. Jag vill ha en riktig gran, annars skiter jag i det. Pappa Elvisp tycker vi kan ha en plastgran vilket jag tvärvägrar.


Sedan Elvispen föddes har jag med bestämd och smått aggressiv stil tydligt markerat att denna jul ska vi ha en julgran. En riktig. Jag kan hugga den själv, asa hem den på cykeln och trycka ner den i julgransfoten om det ska vara så. För julgran ska vi ha. Och Pappa Elvisp kan ju inte titta på sin lille son och neka honom en rikig julgran så i år blir det jul i vårt hus.


Igår köpte vi julgranssaker. Snart är det bara julgranen som ska köpas. Jag vill ha en liten och tjock gran -precis som Elvispen. :)

ANNONS
Av dante - 1 december 2009 13:59

Idag, efter mycket tveksamheter, tog jag vaccinet. Och jävlar vad blodet rann när sköterskan tog ut sprutan. Det är inte första gången jag blöder så lätt. Det rann längs med hela armen och hon fick skutta iväg och hämta kompressor och servetter för att få stopp på eländet.


Och som pricken över i:et blev jag svimmig och fick läggas på bår  brits (nä fan, inte bår -det lät makabert) och vila. Inte på grund av blodet då tror jag för det är jag inet så känslig mot. Det var väl en biverkning av vaccinet. Många hade råkat ut för samma visst.


Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se