Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Vill du ha en snorkråka?

Av dante - 24 maj 2010 22:57

http://jakethecake.files.wordpress.com/2008/03/nosepick.jpg


Elvispen har en ny färdighet. Han delar ut snorkråkor.


Ja, det är sant. Han tar sig om näsan, fnyser, och ger en (osynlig) snorkråka till den som står närmst. Jag vet inte hur vanligt det är att små 1-åringar delar ut snorkråkor men Elvispen gör det. Idag har Morfar Elvisp fått sex stycken snorkråkor...


(Det hela började med att han hade en äcklig snorkråka i nästan som Pappa Elvisp inte fick torka bort. Pappa Elvisp visar på sig själv och säger "kan du göra så och ge snorkråkan till pappa?" varpå Elvispen torkar sin näsa. Det räckte med en gång -nu delar Elvispen ut snorkråkor på löpande band.)

 
ANNONS
 
Mija

Mija

25 maj 2010 08:46

*ler* Vilken generös liten son du har närt vid din sida! ;-)

Hoppas allt är bra med er?
Själv har jag fullt upp och hinner knappt blogga längre. Mycket strul med mellangrabben, som gör vem som helst gråhårig. Men jag SKA få honom på banan igen! :-)

Kram och ha det fint!
/Mija

http://assar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

kallsupen

26 maj 2010 21:45

Haha ja han är ju för rolig!!!

 
Monica

Monica

28 maj 2010 17:53

Hahaha,elvispen är väldigt läraktig ser jag, men snorkråkor är väl inget man vill ha förstås, pappa elvisp får lära honom något annat att dela ut istället som smakar gott.

http://violett.bloggplatsen.se

 
Paula

Paula

2 juni 2010 22:27

He he he, så fränt!! Det gör min 2,5 åring också. Säger:
-Här mamma, en kjååka!! Och då är det en riktig snorkuse som sitter på fingret... :S

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se