Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

JAG VILL INTE SLUTA

Av dante - 29 maj 2010 23:25

Tre arbetsdagar kvar bara, och jag sörjer redan. Fan, jag har aldrig trivs så bra på en arbertsplats som denna. Jag ska gå in till rektorn på måndag.


- Vi ses till höstterminen, ska jag säga.

- Men nä.. du slutar ju på onsdag...


Och så ska jag darra läpp och bli ledsen. Vår chef/rektor är cool, så han kommer fatta poängen. Frågan är bara om det funkar?


På onsdag eftermiddag låses dörrarna till skolan, det bjuds på vin och mat -det ska bli ytterst trevligt. Men sorgligt. Jag vill verkligen vara kvar. På riktigt. Eleverna är otroligt trevliga, hjälpsamma och engagerade. Mina kolleger är roliga, vänliga och har gett skolan en fantastiskt härlig atmosvär. Det låter som en utopi men det är verklighet. Min verklighet. Jag vill inte där ifrån. Nu funderar jag på hur jag ska kunna framföra detta till min chef utan att det ska låta som inställsamt fjäsk och klassiskt inövat tal.. Å andra sidan, han är bra som fasen, så förhoppningsvis förstår han att jag menar det jag kommer säga.


Nu ser jag fram emot en lång härlig sommarledighet med Elvispen, något fattigare på pengar men rikare på annat. Till hösten hoppas jag att min chef ringer och saknar en svensk- eller historielärare.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mija

30 maj 2010 09:30

Åh, jag hoppas så att du har en chans att få jobba kvar! Vad härligt det låter att någon faktiskt tycker om sitt arbete så mycket! :-) Ofta gnäller man mest på sitt arbete...
Håller mina tummar stenhårt!

Björn Skifs var hur bra som helst igår, är helt tagen!

 
Monica

Monica

30 maj 2010 20:49

Jag hoppas att du får fortsätta jobbet på den skolan till hösten, håller tummarna!!

http://violett.bloggplatsen.se

 
Snäckan

Snäckan

31 maj 2010 08:46

Håller tummarna för att det fixar sig på ngt sätt så att de behöver dig även till hösten. Att ha ett jobb och dessutom trivas där är guld värt!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se