Direktlänk till inlägg 6 juni 2010

Igen

Av dante - 6 juni 2010 21:29

Har en bloggtorka infunnit sig, igen? Japp minsann, det verkar så.


Just nu njuter jag av föräldrarledigheten och tar till vara på varje minut av den. Därför ser också köket, tvättstugan och resten av hushållet ut som om tredje världskriget har sitt epicentrum här.


I´ll be back.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mija

15 juni 2010 21:18

Tack för alla snälla kommentarer du skrivit mellan varven. Själv har jag varit dålig att svara, vilket är så typiskt mig när det är rörigt i livet...
Jag vet vad jag borde göra, men sedan glömmer jag bort allt lika fort. På jobbet undrar alla hur fan det står till hos mig nuförtiden.*s* Tur att min chef är en toppenmänniska som är införstådd med diverse hjärnsläpp osv, haha!

Hoppas du har det bra tillsammans med Elvispen och pappa Elvisp! Önskar som f-n att jag fick möjligheten att vara mammaledig än gång till, så ta till vara på varenda sekund!!! :-)

Sköt om dig, så hoppas jag på återseende i bloggvärlden så småningom!
Kram Mija

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av dante - 4 september 2011 00:25

Jag vet. Bloggen är död. Den återuppstår för någon minut, och kommer lägga sig i davla -återigen.   jag har inte tid. Jag saknar även intresset att blogga även om jag blir sugen när jag läser mina gamla inlägg, i synnerhet alla om Elvispen. Elvis...

Av dante - 3 mars 2011 23:03

Här händer inte många knop, jag får för mig ibland att logga in (när jag väl kommer på att jag har (hade?) en blogg. Vi är fortfarande i livet. Jag jobbar fortfarande som gymnasielärare och har fått möjlighet att öka min tjänst från 80% till heltid. ...

Av dante - 7 december 2010 21:59

när jag loggade in efter en jävligt lång frånvaro ser jag flera kommentarer varav några, hört och häpna, önskar ett livstecken. Här är det. Vi is still alaijve! tackar som frågar kära ni! Jag jobbar på, jobbet ta förmycket tid ibland. Elvispen s...

Av dante - 17 september 2010 21:39

Elvispens farfar (60+) har fått en dator för första gången i sitt liv. Då kan jag läsa tidningen när jag vill säger han. En dag var datorn vansinnigt seg så farfar Elvisp bad Pappa Elvisp att titta på den.   Farfar Elvisp hade upptäckt XXX ... ...

Av dante - 16 september 2010 22:21

  (Jag heter inte Matias, och bilden är snodd från gooogle)   Idag på lektionen med "mina" elever som jag är klassföreståndare för, vi har svenska, och friskar upp grammatikminnet med lättsamma övningar och diskussioner. Klassen består av ...

Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ord skall vägas, inte räknas med Blogkeen
Följ Ord skall vägas, inte räknas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se